Anlægsgartner Nørresundby

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Nørresundby
  • Udfyld formularen på mindre end 4 minutter
  • Få gennemarbejdede tilbud fra velegnede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Nørresundby - Få nemt 3 attraktive tilbud

16. august 2018. Du begynder med at udfylde formularen online og oplyse, hvad det er for en anlægsopgave, du ønsker gartnerhjælp til. Når vi modtager din anlægsopgave, bliver den gennemlæst og valideret. Herefter bliver den udsendt i vores netværk af anlægsgartnere i Nørresundby og omegn.
Maksimalt tre anlægsgartnere fra Nørresundby modtager dine kontaktoplysninger og får dermed lov til at byde på din anlægsopgave. Du vil herefter blive kontaktet sms, mail eller telefon. Denne service er helt gratis og uforpligtende for dig som opgaveopretter. Få gratis 3 tilbud på en billig gartner.
En aftale om at løse en anlægsgartner Nørresundby opgave indgås således direkte mellem anlægsgartneren og dig som de eneste parter. Billig-gartner.dk formidler udelukkende kontakten mellem parterne (opgavestiller og opgavesløser). Billig-gartner.dk har derfor ingen juridisk indflydelse eller ansvar for løsningen af de opgaver, vi modtager.

Variationer over plantemetoden

De fleste planter reagerer godt på den grundlæggende plantemetode, men der er enkelte variationer, som bruges for at sikre et godt resultat for mere specielle plantegrupper.
Alpine planter: De fleste stenbedsplanter skal have meget god afdræning, og rosetplanter som husløg (Sempervivum) skal have særlig god dræning lige omkring rodhalsen (hvor stænglen går over i rødderne), ellers rådner de lige ved jordoverfladen.
Når man planter alpine planter, skal de anbringes, så rodklumpen rager 1 cm op over jorden, og derefter lægges et lag småsten, ral eller skiferplader omkring rodhalsen og over hele jordoverfladen som topdressing. Ud over at det ser godt ud, forhindrer det jordsprøjt og forbedrer afdræningen.

Du kan spare mange penge her (24 %)

Godkendte anlægsgartnere fra Nørresundby kører gerne ud i hele byen fx:
  • Lindholm
  • Nørre Uttrup
  • Hvorup
  • Solsideparken
  • Vodskov

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9400 Nørresundby

Bjerregaard og Vigel Pedersen A/S
Voerbjergvej 28
9400 Nørresundby
CVR: 27926193
Hjemmeside
Nordjysk Anlæg
Anders Mørchs Vej 6
9400 Nørresundby
CVR: 29429995
Hjemmeside
Gartner Leif Thomsen
Høvejen 150
9400 Nørresundby
CVR: 79013412
Hjemmeside