Anlægsgartner i Munkebo

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Munkebo
  • Udfyld skemaet online på bare to minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Overlad anlægsopgaven til professionelle fagfolk fra Munkebo

24. november 2017. Brug vores gratis onlineportal til hurtigt at få kontakt med billige og potentielle anlægsgartnere i Munkebo. Indsender du din anlægsopgave, modtager du 3 fordelagtige pristilbud, som du kan sammenligne. Vores tjeneste er 100 % gratis og uforpligtende. Du afgør selv, om du vil bruge de indkomne gartnertilbud.
Når du har bestemt formen og størrelsen på det nye havebed, og fundet ud af hvilke plantetyper og hvilke farver der skal være hvor, et det kun et spørgsmål om at sætte plantenavne på og sørge for, at planterne passer til jorden og de øvrige forhold i haven.
Havefolk med erfaring i at sætte planter sammen springer ofte over den formelle planlægningsproces og klarer sig på rygmarven i plantehandlen. De udvælger adskillige grupper af planter med kontrasterende former, som tager sig godt ud sammen, og eksperimenterer ved at arrangere grupperne i forskellige kombinationer for at se, hvordan de tager sig bedst ud sammen.

Hvor skal man begynde?

Før man for alvor begynder at dyrke sin have, skal jorden næsten altid renses for ukrudt. Man har måske overtaget en ukrudtsjungle og gamle overgroede buske, som skal ryddes fuldstændigt, eller man har måske bare lyst til at forvandle et stykke græsplæne til bede.
Selv om man begynder med noget, der fra begyndelsen ligner et jomfrueligt stykke jord i et nyetableret boligområde, opdager man måske, at jorden er blevet slemt tilredt af tunge maskiner og kræver en del oprydning, før der kan dyrkes planter i den.
Jeg ved, at det er meget fristende bare at anskaffe sig nogle planter og først bekymre sig om ukrudt og den forfærdelige jord på et senere tidspunkt. Det prøver vi alle sammen på et eller andet tidspunkt, for vi vil så gerne hurtigt se nogle blomster.

Modtag gratis tilbud fra lokale gartnere i Munkebo

Sådan redder du rødder, der er blotlagt og beskadiget ved opgravning:
  • Pak alle de blottede rødder ind i plastic for at forhindre udtørring.
  • Beskær de ødelagte rødder så langt væk fra stammen som muligt.
  • Skær ikke rødder over, hvis de er over 4 cm i diameter.
  • Skær alle sår helt rene med et rent, skarpt værktøj.
  • Skær overrevne rødder over helt vinkelret.

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5330 Munkebo
Erik Voss
Kjærsgårdsvej 21
5330 Munkebo
CVR: 78017910
Hjemmeside
Planteskolen Stengaarden ApS
Dræbyvej 1
5330 Munkebo
CVR: 31604907
Hjemmeside
Svishave Frugtplantage
Svishavevej 61
5330 Munkebo
CVR: 26720443
Hjemmeside