Anlægsgartner Mors

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Mors
  • Udfyld online skemaet på bare 4 minutter
  • Få konkurrencedygtige tilbud fra faguddannede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få 3 gratis tilbud på en anlægsgartner Mors - Spar 29%

26. august 2018. Udfordringen med at finde en troværdig, dygtig og ikke mindst billig anlægsgartner Mors kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvordan skal haveprojektet udføres, hvilke gartnerfirmaer kan man stole på og så videre.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få tre seriøse og billige tilbud fra reelle anlægsgartnere på Mors, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal bare udfylde kontaktformularen på bare 8 minutter med din gartner opgave.
Når vi modtager din anlægsopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Mors. De tre mest egnede anlægsgartnere på Mors får lov at byde på opgaven og kort efter får du 3 skarpe anlægsgartnertilbud som du selv kan vælge mellem.

Udprikling

Når de fleste af frøplanterne har udfoldet det første karakterblad (før planterne bliver lange og ranglede), er de klar til at få større afstand - udprikling kalder gartnerne det. Karakterblade ligner små miniudgaver af det fuldt udviklede blad i modsætning til de små kimblade.
For at undgå at sprede svampesmitte bør man aldrig genbruge gammel pottejord - læg den ud i haven og brug ny formeringsjord. Det er lettest at prikle ud, hvis jorden er let tør; lad være med at vande frøplanterne, lige før de skal prikles ud.
Vær omhyggelig med at holde frøplanterne fugtige, mens de udvikler sig til unge planter, men lad være med at overdrive. De skal have jævnt fugtig, ikke sumpet, jord. Fra nu af skal frøplanterne have meget lys; der beskyttes kun mod varm, direkte sol, som ellers ville kunne svide eller udtørre bladene.

Overvågning af planter mod skadedyr

Uanset hvor du er bosat i Morsø kommune, kan du nemt bestille 3 gratis anlægsgartnertilbud:
  • Øster Assels
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Rakkeby
  • Vilsund

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7900 Mors

Morsø Have & Anlæg
Kærvej 54
7900 Nykøbing M
CVR: 28830580
Hjemmeside
Alt i Brolægning & Anlæg
Tinghøjvej 28
7900 Nykøbing M
CVR: 28613962
Hjemmeside
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
Hjemmeside