Anlægsgartner i Mors

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Mors
  • Udfyld onlineformularen på under tre minutter
  • Du får 3 tilbud fra velegnede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Sådan bestiller du 3 anlægsgartnertilbud på Mors

3. august 2017. Udfordringen med at finde en troværdig, dygtig og ikke mindst billig anlægsgartner på Mors kan virke uoverskuelig - der er så mange muligheder og mange spørgsmål - hvad koster det, hvordan skal haveprojektet udføres, hvilke gartnerfirmaer kan man stole på og så videre.
Løsningen på dette problem er dog nær - her på hjemmesiden kan du nemlig få tre seriøse og billige tilbud fra reelle anlægsgartnere på Mors, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal bare udfylde kontaktformularen på bare 8 minutter med din anlægsopgave.
Når vi modtager din anlægsopgave, bliver den checket igennem og godkendt. Herefter formidler vi den videre til vores samarbejdspartnere på Mors. De tre mest egnede anlægsgartnere på Mors får lov at byde på opgaven og kort efter får du 3 skarpe anlægsgartnertilbud som du selv kan vælge mellem.

Udprikling

Når de fleste af frøplanterne har udfoldet det første karakterblad (før planterne bliver lange og ranglede), er de klar til at få større afstand - udprikling kalder gartnerne det. Karakterblade ligner små miniudgaver af det fuldt udviklede blad i modsætning til de små kimblade.
For at undgå at sprede svampesmitte bør man aldrig genbruge gammel pottejord - læg den ud i haven og brug ny formeringsjord. Det er lettest at prikle ud, hvis jorden er let tør; lad være med at vande frøplanterne, lige før de skal prikles ud.
Vær omhyggelig med at holde frøplanterne fugtige, mens de udvikler sig til unge planter, men lad være med at overdrive. De skal have jævnt fugtig, ikke sumpet, jord. Fra nu af skal frøplanterne have meget lys; der beskyttes kun mod varm, direkte sol, som ellers ville kunne svide eller udtørre bladene.

Overvågning af planter mod skadedyr

Uanset hvor du er bosat i Morsø kommune, kan du nemt bestille 3 gratis anlægsgartnertilbud:
  • Øster Assels
  • Refshammer
  • Tødsø
  • Rakkeby
  • Vilsund

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7900 Mors
Edvin Klemmensen
Præstegårdsvej 26
7900 Nykøbing M
CVR: 27829120
Hjemmeside
Morsø Brolægning & Anlæg ApS
Strandparken 46
7900 Nykøbing M
CVR: 33150555
Hjemmeside
Roligheds Anlægsgartneri
Andehøjvej 4
7900 Nykøbing M
CVR: 27013724
Hjemmeside