Anlægsgartner Midtjylland

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Midtjylland
  • Udfyld webformularen på under 3 minutter
  • Få gennemarbejdede tilbud fra kvalitetsbevidste gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Midtjylland - Indhent gratis 3 gartner tilbud

9. august 2018. Vores samarbejdspartnere består af de bedste anlægsgartnerfirmaer og anlægsgartner Midtjylland fagfolk og det gør, at de ikke altid er de billigste anlægsgartnere. Derimod er de alle medlem af Danske Anlægsgartneres garantiordning i kraft af den kvalitet, som de yder.
Vores anlægsgartnere har en meget høj standard og går aldrig fra en anlægsopgave, som de ikke selv er tilfredse med. Alle vores tilknyttede anlægsgartnere fra Midtjylland har lang erfaring fra hundredevis af anlægsgartnerarbejde, som de har udført gennem tiden over hele Midtjylland.
Vi forsøger hele tiden at højne og sætte nye standarder i anlægsgartnerbranchen. Vi er ikke bange for at kalde os for nr. 1 i landet når det gælder haveservice og professionelt anlægsgartnerarbejde. Indsend din haveopgave og få 3 gratis gartner tilbud på få dage. Spar mange penge på dit haveprojekt.

Udendørs såning

1. Hvis man vil lave et farverigt bed, skal man først lave et godt såbed ved at løsne jorden med en greb. Fjern alt ukrudt og fordel derefter gødning jævnt over jordoverfladen og riv det let ned, så jordoverfladen får en fin krummestruktur. Hårdføre enårige sås i grupper så kan der sås forskellige sorter i hvert område.
2. Når der sås i grupper, kan en bambuspind presses ned i jorden så der opstår lave riller med 10 cm i mellem rækkerne. I urtehaven kan man markere en række med snor og lave en dyb rille med den ene ende af riven langs snoren.
3. Dæk frøene med et jordlag, der omtrent svarer til frøenes egen tykkelse. Fjern afmærkningssnoren, hvis det er grøntsager der sås, og stik en etiket ned for enden af rækken eller gruppen, hvorpå plantens navn og sådato står. Dæk med grenris for at undgå at katte roder i jorden.

Spar penge på din anlægsopgave i Midtjylland

Overalt i Midtjylland tilbyder vi at skaffe 3 gratis tilbud på din anlægsgartneropgave:
  • Fasterholt
  • Brabrand
  • Brædstrup
  • Kjellerup
  • Karup

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8200 Midtjylland

Dich Træpleje ApS
Kasted Byvej 5
8200 Århus N
CVR: 32931936
Hjemmeside
Green Line anlægsgartner og træplejer
Tordenskjoldsgade 40
8200 Århus N
CVR: 37003190
Hjemmeside
Anlægsgartner Peter Agger
Bygvangen 24
8200 Århus N
CVR: 15348445
Hjemmeside