Anlægsgartner i Midtfyn

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Midtfyn
  • Udfyld skemaet online på bare fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra velegnede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Indtast din anlægsopgave på max 7 minutter

3. august 2017. Har du brug for at få vedligeholdt din have, trimmet græsset, plantet nye træer, opsat et nyt hegn eller måske installeret belysning i indkørslen? Uanset om det blot er en mindre anlægsopgave eller du skal have fældet en mindre granskov, så er du havnet på det helt rigtige websted.
Det normale er, at anlægsgartnerne på Midtfyn vurderer, hvor mange timer de skal være om opgaven og på den baggrund beregner de en pris. Hvis du har andre typer opgaver, du gerne vil have tilbud på, så findes hele listen på vores kontaktside. Det kan være alt lige fra en blikkenslager, en murer, en maler, en tømrer eller måske en fotograf.
Her på Billig-gartner.dk er vi specialister i at formidle anlægsgartnerarbejde mellem private og anlægsgartnere på Midtfyn. Prisen på en anlægsgartner afhænger af helt af den opgave, som anlægsgartnerene skal løse for dig. Simple opgaver er naturligvis billige end de mere komplicerede. Indsend din opgave og få 3 tilbud!

Græsplæner og græsarealer

De gamle rødder leverer fibre, og ormene vil have arbejdet sig igennem dem. Ulempen er, at jorden vil rumme mange skadedyr, som bare venter på at æde nogle af rødderne på de planter, man planter. Græsplæner og græsarealer er foretrukne levesteder for stankelbenlarver, smælderlarver og torbistlarver, der æder græsrødder.
Hvis man ikke vil bruge kemikalier, er det bedst at vende jorden adskillige gange i løbet af vinteren. Det eksponerer de jordboende larver for sultne fugle, som vil være glade for at tage sig af dem for dig. Træstubbe kan somme tider trækkes op, hvis der er plads til maskinerne, ellers bør man få fat i en anlægsgartner med en stubfræser.
Den ligner en kultivator og tygger stubben til savsmuld; derefter kan man skovle resterne bort. Hvis man fylder hullet med overfladejord, kan man plante noget andet allerede samme dag, som træet er fældet.

Haveservice på Midtfyn behøver ikke at koste en formue

Få gratis 3 attraktive tilbud på din anlægsopgave i Faaborg-Midtfyn kommune - for eksempel i:
  • Kværndrup
  • Øster Hæsinge
  • Rolfsted
  • Pederstrup
  • Rynkeby

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5762 Midtfyn
Steen Ladefoged
Fåborgvej 121
5762 Vester Skerninge
CVR: 10762596
Hjemmeside
Jacob Juul Larsen
Skovvej 15
5762 Vester Skerninge
CVR: 26130964
Hjemmeside
Finn´s Haveservise
Nordgade 16
5762 Vester Skerninge
CVR: 36587164
Hjemmeside