Anlægsgartner i Lyngby

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Lyngby
  • Udfyld onlineskemaet på bare fire minutter
  • Du får 3 tilbud fra kompetente anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

3 stærke anlægsgartnertilbud lige i din indbakke

24. november 2017. Søger du en dygtig anlægsgartner i Lyngby? Så er du kommet til det helt rigtige website. Her på siden er vi nemlig specialister i at distribuere anlægsgartnerarbejde mellem private og godkendte anlægsgartnere i netop postnummer 2800 Lyngby. Vores tilknyttede anlægsgartnere løser alle typer af anlægsgartnerarbejde - også de helt store.
Få tre anlægsgartnertilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere i Lyngby. Indtast din opgave i onlineformularen på under 6 minutter. Du får kun tilbud fra seriøse anlægsgartnere. Sammenlign tilbud hurtigt og gratis. Det er fuldstændigt gratis at bruge vores onlineservice.
Find ud af, hvilke områder af din have der ligger i skygge hele tiden, hvilke der ligger i skygge ca. halvdelen af dagen, og hvilke der befinder sig i fuld sol hele dagen. Ligger de skyggefulde steder i dyb skygge - kan du læse en bog uden besvær? Hvis ikke, er det for mørkt til at dyrke selv skyggeelskende planter.

De oprindelige prydplanter

De første planter i haven var nytteplanter, fx krydderurter, og naturligt forekommende planter (vilde planter), især de kønnere udgaver med usædvanlige blomsterfarver eller fyldte blomster, som man i begyndelsen gravede op fra grøfter og marker for at flytte ind i haverne.
I dag er vi mere bevidste om at bevare naturen og beskytte vilde planter, hvilket betyder, at de planter, vi vil dyrke, må købes i planteskoler og plantecentre eller sås fra frø. De første handels- og opdagelsesrejsende samt udsendte soldater hjembragte nye planter.
Det betød, at haveejerne efterhånden fik et større udvalg af planter at vælge imellem. De fleste importerede planter kom med romerne, med riddere, der vendte tilbage efter korstog, opdagelsesrejsende og senere med Vietoriatidens plantesamlere, der blev udsendt af velgørere.

Et højt serviceniveau og veludført havearbejde

Få 3 gratis tilbud på en god og billig anlægsgartner overalt i Lyngby-Taarbæk kommune:
  • Ravnholm
  • Ørholm
  • Lyngbygårdsvej
  • Fortunen
  • Tårbæk

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2800 Lyngby
Ethans Træpleje
Boveskovvej 11
2800 Lyngby
CVR: 30676246
Hjemmeside
TS Skovtrolden
Engelsborgvej 9
2800 Lyngby
CVR: 27004377
Hjemmeside
Den Friske Anlægsgartner
Christoffers Alle 117
2800 Lyngby
CVR: 35817581
Hjemmeside