Anlægsgartner Lolland

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Lolland
  • Udfyld skemaet på under syv minutter
  • Få aktuelle tilbud fra professionelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få 3 tilbud på anlægsgartner Lolland fra seriøs gartner

29. august 2018. Ved hjælp af kontaktformularen som du finder ved at trykke på den grønne knap, kan du nemt bestille dine tre gratis tilbud. Når du har indsendt din anlægsopgave, vil vi gennemgå den og sende den ud til de anlægsgartnere på Lolland, som vi vurderer, vil være de bedst egnede til at løse din gartner opgave.
Vi tilbyder at gøre al arbejdet med at indhente anlægsgartnertilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartner Lolland firmaer. Det eneste du skal gøre er, at indtaste din opgave i kontaktformularen på under 7 minutter. Dette er den absolut nemmeste måde at få tilbud fra anlægsgartnere på Lolland på.
Bliv kontaktet af en anlægsgartner, med et gratis og uforpligtende anlægsgartnertilbud på din anlægsopgave. Vælg det bedste tilbud, ud fra de tilbud du har modtaget og få påbegyndt din opgave. Jo før du opretter din Lollandske anlægsopgave, jo før kan du få udført den. Få det hellere overstået allerede i dag!

Den almindelige haverive

Den almindelige haverive med korte parallelle tænder er beregnet til udjævning af jorden, dvs. til at give en jævn overflade, der er klar til såning eller plantning. Når riven bruges korrekt, er meningen med den at opsamle større sten, rodstumper og andet affald bag tænderne, så de er lette at samle sammen og fjerne.
Man skal helst ikke ende med også at have samlet en stor bunke jord. Hvis det bliver resultatet, må man forsøge sig igen. Meningen er, at jorden skal genfordeles, i takt med at man river og kun opsamler uønsket overflademateriale.
Lad være med at rive for meget og fjern ikke alt for mange sten. Planterødderne har ikke problemer med at komme omkring stenene, og det er kun besværligt at komme af med dem. River med lange bløde tænder, der spredes som en vifte, er beregnet til at rive blade sammen med eller til grusstier.

Kompetent og billigt anlægsarbejde på Lolland tilbydes

Anlægsgartnerfirmaer på Lolland opererer over hele Lolland-Falster:
  • Højreby
  • Stokkemarke
  • Vesterborg
  • Torrig
  • Kragenæs

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4970 Lolland

Christian Nissen
Trætteskovvej 3
4970 Rødby
CVR: 15759933
Hjemmeside
Hans Peter Rasmussen
Nakskov Landevej 27
4970 Rødby
CVR: 19166600
Hjemmeside
Tage Wollesen
Langs Vejlevej 1
4970 Rødby
CVR: 25216334
Hjemmeside