Anlægsgartner Kerteminde

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Kerteminde
  • Udfyld formularen online på mindre end 5 minutter
  • Få sikre tilbud fra erfarne gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Kerteminde? Få 3 tilbud på f.eks. gartner

7. august 2018. Din lokale anlægsgartner Kerteminde udfører en lang række forskellige anlægsgartnerarbejde. Kerteminde anlægsgartnerne er alle af all-round typen og kan derfor løse (så godt som) en hvilken som helst anlægsopgave, du måtte ønske. Beskriv den opgave, du gerne vil have tilbud på og send den ind til os.
Vi videredistribuerer den til vores samarbejdspartnere i Kerteminde og omegn, som får lov at byde ind på opgaven. Så skal du ikke selv kontakte flere anlægsgartnere - de kontakter dig. Det er ret smart. Du sparer en masse tid på, ikke selv at skulle kontakte anlægsgartnere i Kerteminde for at få gartner tilbud.
Stenfrugt som blomme og kirsebær trives godt på basiske jordtyper, da de har brug for kalcium til at danne kerner af. Kalkstenbræk får al den kalcium, den har brug for til sine sølvskinnende kalkskalbelægninger, som er et stort aktiv for dens blade. Planter som klematis, nelliker og skabiose vil også trives i en kalkholdig jord.

Vælg den rigtige havesaks

Vælg sakse med lysende røde håndtag, så kan man altid finde dem, når man lægger dem fra sig tilfældige steder. Normalt vil sakse med korte håndtag kunne skære stængler med en diameter på op til 15-20 mm. Hvis stænglerne er tykkere, kan det betale sig at bruge grensakse med længere håndtag.
De har større åbning og længere håndtag, som giver større vægtstangsvirkning. Hvis man skal skære klatreplanter eller høje træer tilbage, kan man få langtrækkende beskæresakse, der svarer til sakse på lange stænger med et udløsningshåndtag i den ende, man holder på.
Planteskeer og havegafler er forholdsvis dyre, men holder i årevis til forskel fra billige håndredskaber, som har en ubehagelig tendens til at ekse eller knække. Jeg elsker gamle planteskeer, som ofte kan købes for næsten ingenting, og som har blade så skarpe som barberknive.

Sammenlign anlægsgartnerfirmaer priser online

Overalt i Kerteminde kommune kan vi tilbyde 3 tilbud på anlægsgartnerarbejde f.eks.:
  • Revninge
  • Nordskov
  • Hersnap
  • Nonnebo
  • Salby

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5300 Kerteminde

H.C. Eriksen
Vikingevej 122, Ladby
5300 Kerteminde
CVR: 26690560
Hjemmeside
Gartneriet Peter Jeppesen
Hundslevgyden 83
5300 Kerteminde
CVR: 27932142
Hjemmeside
Gartner Jørn Nielsen
Nymarksvej 143
5300 Kerteminde
CVR: 14217231
Hjemmeside