Anlægsgartner i Kastrup

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Kastrup
  • Udfyld webskemaet på mindre end fire minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Store prisforskelle på anlægsgartnere i Kastrup

24. november 2017. Beskriv din anlægsopgave i formularen på kun 6 minutter. Når du har beskrevet din opgave, formidler vi den videre i vores omfattende gartnernetværk. Vi garanterer at du får kontakt til erfarne anlægsgartnere i Kastrup, som kan løse din specifikke anlægsopgave.
Således slipper du for selv at skulle opsøge anlægsgartnere over det meste af Amager. Vores samarbejdspartnere er nøje udvalgt ud fra krav som bl.a. seriøsitet og pris. Det sikrer dig, at der kun er tale om reelle tilbud, når anlægsgartnerene henvender sig.
Følg et øjeblik i David Attenboroughs fodspor og se på haven som en række minihabitater. Hvert område har forskellige vækstbetingelser, som gør det mere egnet til bestemte planter end andre. Når du har fået 3 anlægsgartnertilbud fra de udvalgte anlægsgartnere i Kastrup, bør I enes om et møde, så I kan lave en gennemgang af anlægsopgaven i detaljer og anlægsgartnerene kan danne sig et overblik over sagen.

Selvforsyning i gamle dage

Indtil for ca. 100 år siden havde den almindelige have kun ét formål: at producere mad. Hvis man havde dyrket have dengang, ville man have holdt husdyr og dyrket grøntsager og krydderurter, ikke kun til brug nu og her, men også til opbevaring til om vinteren.
Man ville også have dyrket de ingredienser, der kræves til hjemmelavet medicin, vaskemidler, stoffarvning og i det hele taget alt, hvad man havde brug for i huset. Selv ukrudt blev taget i anvendelse - agerpadderok (Equisetum arvense) er fantastisk at rense gryder med.
Det er alt sammen meget langt fra den måde, vi lever på i dag, men vores haver afspejler stadig, hvad man brugte dem til tidligere. De første “rigtige” haver var sandsynligvis indhegninger, lavet af middelalderens bønder omkring deres hjemmelavede skure for at forhindre husdyrene i at stikke af.

Find godkendte anlægsgartnere her

Oversigt over nogle af de områder en erfaren anlægsgartner i Kastrup håndterer:
  • Pasning og videreudvikling af haver
  • Betjening af mindre motoriserede redskaber som hækklipper
  • Opsætning af lamper på stier
  • Dyrkning af planter fra stiklinger
  • Sikring af planter mod sygdomme

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2770 Kastrup
Lotus design og anlæg
Sirgræsvej 49
2770 Kastrup
CVR: 33659040
Hjemmeside
Isafold Have og Parkanlæg
Brønderslev Allé 92
2770 Kastrup
CVR: 29493510
Hjemmeside
Sundby Rengørings Service ApS
Smedekærvej 27
2770 Kastrup
CVR: 29830894
Hjemmeside