Anlægsgartner i Karlslunde

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Karlslunde
  • Udfyld formularen online på under to minutter
  • Du får 3 tilbud fra energiske anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Seriøse anlægsgartnerier fra Karlslunde

24. november 2017. Her på hjemmesiden kan du enkelt og uforpligtende få tre aktuelle tilbud på din anlægsopgave i Karlslunde. Du skal blot skrive dine ønsker til anlægsgartneriet og trykke på Send-knappen. Vi udsender så din anlægsopgave til alle vores godkendte anlægsgartnere i Karlslunde området.
De tre mest kvalificerede anlægsgartnere fra Karlslunde, som ønsker at afgive tilbud på din anlægsopgave, kontakter dig enten med et konkret anlægsgartnertilbud eller med yderligere spørgsmål eller alternative forslag end dem du selv har ønsket.
Arbejdsopgaverne i en have har en naturlig rækkefølge. Det er vigtigt, at man vurderer havens jordsammensætning og havens placering i det hele taget og ser på, hvorledes sol og skygge falder, så man kan nedfælde planen på papir. Det er vigtigt at markere havens omrids, så man får det, man gerne vil have, der hvor man gerne vil have det, at rydde affald og ukrudt af vejen og at klargøre jorden, før man planter.

Beskæring af træer og buske

Beskæring af træer, hvor svage eller uønskede grene fjernes, er nødvendig, for at træet enten kan bevare sin frugtbarhed, sin sunde vækst, eller når nedhængende grene skal fjernes af sikkerhedsmæssige årsager.
Hvis man gerne vil undgå at balancere på en høj stige med en sav i hånden, kan man anskaffe en topsaks eller topsav. En grensaks eller det kraftigere ørnenæb kan suppleres med topsakse med teleskopskaft og udveksling, der giver et lettere beskæringsarbejde.
Hvor dette ikke er tilstrækkeligt, kan man anskaffe en elektrisk topsav, enten el-drevet med ledning eller med udskifteligt batteri. En person på normal højde kan beskære grene i en højde af ca. 4 meter over jorden med sådan en sav.

Det er vigtigt at tage professionelle med på råd

Anlægsgartner er et af de mere komplekse erhverv i Danmark. Se her fem eksempler på emner som anlægsgartnere i Karlslunde arbejder med:
  • Sikring af arbejdsmiljø for alle, der arbejder i haven
  • Montering af belysning i indkørsler
  • Opsætning af hegn og vægge
  • Anskaffelse af det bedst egnede udstyr
  • Trimning og forbedring af haver

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2690 Karlslunde
Dennis Bay
Karlslunde Centervej 101
2690 Karlslunde
CVR: 36619996
Hjemmeside
Havekompagniet
Bygaden 13B
2690 Karlslunde
CVR: 17305506
Hjemmeside
Garteha ApS
Sognevejen 10
2690 Karlslunde
CVR: 35252673
Hjemmeside