Anlægsgartner i Kalundborg

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Kalundborg
  • Udfyld onlineformularen på bare fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Vælg selv, hvilket anlægsgartnertilbud du vil benytte

3. august 2017. Du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger efter en anlægsgartner i Kalundborg. Her kan du nemlig - gratis og enkelt - få op til 3 spændende anlægsgartnertilbud fra kvalitetskontrollerede anlægsgartnere i Kalundborg, der gerne vil afgive tilbud på din anlægsopgave.
Udfyld skemaet på mindre end 5 min og få 3 konkurrencedygtige tilbud fra anlægsgartnerfirmaer i Kalundborg. Du beslutter selv, hvilket af de modtagne anlægsgartnertilbud du vil gøre brug af. Gartnere i Hedensted er i konkurrence om din anlægsopgave og derfor får du tilsendt nogle meget attraktive tilbud.
Tørvejord er, til trods for at den holder på fugtigheden og alligevel hurtigt lader vandet forsvinde, meget næringsfattig og meget sur. Organisk materiale leverer en række vigtige mikronæringsstoffer og giver krop til en tynd, tørveholdig jord.

Jord i haven

Jord er fra naturens hånd sammensat af en mærkelig blanding af ingredienser. Det meste af det er klippe, som har været millioner af år om at blive til mineralstøv. Somme tider er dette sket, når gletsjere opsamlede klippestykker og langsomt flyttede dem hen over klippeområder, så der blev malet småsten af dem undervejs.
Under vandet blev der dannet kalk af skaller af trillioner af små bitte havdyr, som levede og døde for millioner af år siden. Da jordens overflade krøllede sig sammen, skubbede den kalken op i klinter - tænk bare på Møns Klint.
Solen, blæsten og regnen fortsatte med at slide på de øverste lag af blød klippe, så der blev dannet stenmel. Det er en proces, der stadig er i gang. Det samme skete for andre klippetyper lige fra sandsten til granit. Det er derfor, der er så stor forskel på jordtyperne. De er alle præget af deres forældreklippe.

Få ordnet din have i Kalundborg effektivt og hurtigt

Anlægsgartnerfirmaer i Kalundborg kommune udfører autoriseret og billigt anlægsgartnerarbejde i hele kommunen f.eks.:
  • Brejninge
  • Jerslev
  • Reersø
  • Årby
  • Snertinge

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4400 Kalundborg
Anlægsgartner Helle Bøggild
Granlyvænget 14
4400 Kalundborg
CVR: 29253226
Hjemmeside
Anlægsgartner Finn Hilstrøm
Tingvejen 29
4400 Kalundborg
CVR: 28171986
Hjemmeside
PH Anlæg
Svenstrup Strandvej 8
4400 Kalundborg
CVR: 25220153
Hjemmeside