Anlægsgartner i København

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i København
  • Udfyld onlineskemaet på bare 6 minutter
  • Du får 3 tilbud fra velegnede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Københavnske anlægsgartnere er seriøse

24. november 2017. At finde et seriøst anlægsgartneri i København er ikke helt så let som du tror. Det er ikke alle anlægsgartnere, der har et godt ry - ikke engang i København. Hvad koster det egentligt at få løst en anlægsopgave af en lokal rutineret anlægsgartner i København?
Løsningen findes lige her på Billig-gartner.dk. Her kan du få 3 reelle tilbud fra professionelle anlægsgartnere i København. Det eneste du skal foretage dig, er at indtaste din anlægsopgave i kontaktformularen på under 8 minutter. Er din anlægsopgave indviklet?
Så bør du forklare nøjagtigt, hvad opgaven handler om, så kun anlægsgartnere med de rigtige kompetencer byder på din anlægsopgave. Er din sag en standardopgave, vælges ofte den laveste pris. Mere vanskelige anlægsopgaver bør ikke være afhængige af prisen. Få tre gode anlægsgartnertilbud fra pålidelige anlægsgartnere i København, som du frit kan vælge mellem!

Selektiv bekæmpelse

Roundup fjerner alt græs, og i plænen ønsker vi kun at fjerne det såkaldte bred- eller tokimbladede ukrudt: mælkebøtter, bellis, osv. Her benytter man de såkaldte hormonmidler, der helt specifikt går ind og får de tokimbladede planter til at vokse sig ihjel. Også hormonmidlerne er helt ufarlige for mennesker og alle dyr. Men husk som altid at følge brugsanvisningen på emballagen.
En lang række insekter og svampe eksisterer i bedste velgående i den danske natur. De spreder sig med vinden og andre dyr. Vi lægger ikke mærke til dem, når de lever deres liv i naturen. Vi ser ikke bladlus på en brændenælde i skoven. Men på roserne? Hvis man plukker et æble fra et vildt æbletræ i et levende hegn, vil der næsten altid være skurv på det. Men i frugthaven?

Vi løser alle dine haveproblemer i København

En faguddannet anlægsgartner fra København hjælper med blandt andet disse opgaver:
  • Vedligeholdelse og omlægning af haver
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Såning, udplantning og vanding på de rigtige tidspunkter
  • Udarbejdelse af forskellige forslag til design af haven
  • Montering af belysning i haver

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2400 København
Nedergaards Haveservice
Genforeningspladsen 37
2400 København NV
CVR: 29064059
Hjemmeside
Grøn Multiservice I/S
Mejsevænget 9
2400 København NV
CVR: 35180869
Hjemmeside
Kamp Jensen
Musvågevej 14, 1. th.
2400 København NV
CVR: 36687592
Hjemmeside