Anlægsgartner Ikast-brande

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Ikast-brande
  • Udfyld skemaet online på under syv minutter
  • Få aktuelle tilbud fra rutinerede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Ikast-Brande kommune - Få 3 tilbud

2. august 2018. Søger du efter en rutineret anlægsgartner i Ikast-Brande kommune? Det er tit kompliceret at få kontakt med en effektiv anlægsgartner Ikast-Brande kommune. Der er mange spørgsmål man tumler med, når man står og har brug for en anlægsgartner.
Bede langs hække kan være meget arbejdskrævende, da hækken kan gemme på ukrudt og skadedyr, og de høje planter, der udgør den bageste række, skal ofte støttes. Og når først sommerblomstringen er slut, er der ikke meget mere at se på. I en stor have betyder det ikke ret meget, da der er andre steder at fokusere på i haven på andre tider af året.
Hvis du vil være helt tryg ved, at det anlægsgartnerfirma du vælger, er dygtigt og evner at løse din anlægsopgave med det rette udfald, skal du indhente flere anlægstilbud. Ved at indhente tilbud og priser fra tre anlægsgartnere i Ikast-Brande kommune, opnår du et effektivt overblik. Udfyld gartner skemaet online nu!

Såning af hårde frø

Hårde frø (fx kanna, paradisfugl og ærteblomst), der er bygget som kuglelejer, vil ikke spire før den udvendige hårde skal er nedbrudt så meget, at der kan slippe vand ind, som kan sætte gang i spiringsprocessen. For at sætte fart i begivenhederne kan man ridse et hul i frøskallen.
Brug en skarp kniv til forsigtigt at skrabe et stykke af frøskallen, så man lige akkurat kan se det grønlige eller hvide lag af levende frø inden under. At ridse i frø er en ret risikabel affære; en ufarlig metode er at gnide den ene side af frøet mod fint smergellærred i stedet for.
Lad være med at ordne hele frøet - der er kun behov for at behandle en lille plet og bare lige nok til, at man kan få et glimt af det levende frø under skallen. Hvis man køber direkte efter frøkataloger, er der et større udvalg, men frøene sendes somme tider i helt almindelige hvide frøposer uden vejledninger.

Vi finder de bedste fagfolk til dit haveprojekt

Få op til 3 tilbud på prof og billigt anlægsarbejde overalt i Ikast-Brande kommune:
  • Munklinde
  • Drantum
  • Klovborg
  • Hampen
  • Gludsted

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7430 Ikast-brande

Marbæk Have og anlæg
Rugtoften 51
7430 Ikast
CVR: 35311343
Hjemmeside
Ikast Anlægsgartneri
Vestre Alle 15
7430 Ikast
CVR: 16642282
Hjemmeside
Ikast Planteskole Aps
Vestergade 77
7430 Ikast
CVR: 27219276
Hjemmeside