Anlægsgartner Hvidovre

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Hvidovre
  • Udfyld skemaet online på bare syv minutter
  • Få aktuelle tilbud fra potentielle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Find godkendt anlægsgartner Hvidovre - 3 gartner tilbud

4. august 2018. Anlægsgartnere i Hvidovre står klar til at løse din anlægsopgave. Indtast den i webskemaet på bare 8 minutter, så sender vi den videre i vores store netværk af forhåndsgodkendte anlægsgartnere i Hvidovre. De 3 bedst egnede havefirmaer, får dine kontaktoplysninger og vil herefter kontakte dig direkte.
Evnen til at følge med udviklingen gør vores gartner partnere til det mest oplagte valg, når du skal bruge en anlægsgartner Hvidovre. Vi er udmærket klar over hvilket ansvar der følger med, ved at arbejde i andres haver og sætter derfor en ære i sikkert, professionelt og veludført arbejde.
Vores mangeårige erfaring gør, at vi kender alle de mulige problemer og kan derfor undgå dem i tide. Så derfor er vi det sikre valg når du har brug for en anlægsgartner til en attraktiv pris. Du er meget velkommen til at kontakte os og få tre uforpligtende og gratis havetilbud på din spændende anlægsopgave i Hvidovre.

Plæneklippere

En rotorklipper skærer græsset over ved hjælp af vandret liggende, roterende knive. Rotorklipperen er en allround løsning, der er lige velegnet til brugsplænen, større ydre områder eller til den lidt ujævne naturgrund.
Rotorklipperne fås med benzinmotor eller el-drevne til ledning eller batteri. El-drevne modeller er langt mere støjsvage end motordrevne. En cylinderklipper slår ikke græsset, men klipper det over i et helt rent snit, som med en saks, og uden at græsset flosser.
Det gør plænen smuk, grøn og helt ensartet at se på. Cylinderklipperen fås hånddrevet, med benzinmotor eller som el-plæneklipper med stor ydelse. Plæneklipperen kan ikke altid komme til under buske, ved hegn og mure og mellem fliser. Her kan man anvende en græstrimmer.

Vi matcher din opgave med anlægsgartnerfirmaerne

Eksempler på steder i Hvidovre, hvor der foretages anlægsarbejder:
  • Hvidovrevej
  • Brostykkevej
  • Stamholmen
  • Avedøre Holme
  • Præstemosen

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2650 Hvidovre

Anlægsgartner Kenneth Wolfram
Gammel Byvej 4 B
2650 Hvidovre
CVR: 35910468
Hjemmeside
Det Grønne Slæng
Krogstens Alle 41
2650 Hvidovre
CVR: 35177515
Hjemmeside
Team Håndværk
Rosenhøj 26
2650 Hvidovre
CVR: 30861892
Hjemmeside