Anlægsgartner i Holstebro

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Holstebro
  • Udfyld formularen online på bare seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra fleksible anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Vi finder de helt rigtige anlægsgartnere i Holstebro

3. august 2017. Få gratis 3 uforpligtende tilbud på en anlægsgartneropgave i Holstebro. Vi tilbyder at indhente tilbud på din anlægsopgave fra pålidelige anlægsgartnere i Holstebro. Før anlægsgartnerne kan aflevere et godt anlægsgartnertilbud, kommer de gerne ud og besigtiger opgaven først.
Vores tilknyttede team af faguddannede anlægsgartnere og lærlinge udfører alle former for anlægsarbejder i Holstebro og omegn. Både opgaver for private, virksomheder, boligforeninger samt andels- og ejerforeninger. Her på siden kan du bestille et 100 procente gratis og uforpligtende tilbud.
Vi garanterer, at vende tilbage i løbet af få dage. Vi har tilpasset vort online tilbudssystem, så du hurtigt og nemt kan indsende en forespørgsel. Opret din anlægsopgave i boligforeninger nu - det kan gøres på 4-5 minutter. Få 3 topaktuelle tilbud i løbet af få dage og spar samtidig op til 25 %.

Frø, der har brug for kulde

Visse træer, buske og mange alpine planter spirer ikke, før de har fået en eller flere perioder med meget kulde. De sås i potter eller kasser om efteråret, på samme måde som andre frø, og jordoverfladen dækkes med fint trådnet for at beskytte dem mod fugle, mus og egern.
Derefter anbringes de vinteren over udendørs i en koldbænk eller et andet sikkert sted i haven. Hvis de ikke spirer næste forår, vandes de hele sommeren og får lov at tilbringe endnu en vinter udendørs. Vær tålmodig - nogle frø kan være tre år om at spire.
Man kan også give langsomtspirende frø en kunstig kuldeperiode i køleskabet. Så dem i potter og vand dem som sædvanligt, før de anbringes i salatskuffen i køleskabet i seks uger. Tag derefter potterne ud og anbring dem ved temperaturer på 15-21°C.

Sikring af planter mod sygdomme

Vi skaffer dig 3 gode og gratis anlægsgartnertilbud overalt i Holstebro kommune:
  • Thorsminde
  • Tvis
  • Hvarm Mejeriby
  • Borbjerg
  • Lystlund

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7500 Holstebro
Mejdal Entreprenørforretning ApS
Nybodalen 12
7500 Holstebro
CVR: 47251613
Hjemmeside
Anlægsgartner SilvaLausen
Nørre Hvamvej 8
7500 Holstebro
CVR: 20992034
Hjemmeside
GartnerPartner
Engparken 91, Tvis
7500 Holstebro
CVR: 33736789
Hjemmeside