Anlægsgartner Hobro

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Hobro
  • Udfyld skemaet online på bare 5 minutter
  • Få favorable tilbud fra fleksible gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Hobro. Spar penge på gartner arbejde

23. august 2018. Udfyld online-skemaet og få hurtigt 3 forrygende tilbud på din anlægsopgave i Hobro. Beskriv kort, hvad det er for en haveopgave, du ønsker hjælp til. Vi videresender herefter din anlægsopgave til de relevante og kvalitetstestede anlægsgartnere, vi samarbejder med i Hobro og omegn.
Maksimalt 3 interesserede anlægsgartnere modtager dine kontaktoplysninger så de herefter kan kontakte dig med et godt anlægsgartnertilbud eller et ønske om et møde. De henvendelser du får fra anlægsgartnerne er helt uforpligtende fra din side og du er velkommen til at takke nej til dem alle.
Uanset om du skal have fældet et træ, lagt rullegræs, nivelleret haven eller ryddet haven totalt, så begynd altid med at få 3 gratis gartner tilbud på opgaven. På den måde får du et overblik over udgifterne og du kan i ro og mag vælge den grundige anlægsgartner Hobro, du helst vil benytte til haveopgaven.

Plantning af løg

Løg skal i almindelighed lægges meget dybere, end man forestiller sig. Tommelfingerreglen siger tre gange deres egen højde, så for en påskelilje, der er, skal vi sige 6 cm fra top til tå, betyder det at hullet skal være 18 cm dybt. Ja, det er rigtigt.
Den dybe lægning sikrer, at løget befinder sig et stykke under normal jordbehandlingsdybde, så man ikke ved et tilfælde kommer til at hakke dem over eller at spidde dem med en greb, når man luger. Det sikrer også, at de får godt med vand.
Det er ikke nogen katastrofe, hvis man ikke rammer den rigtige dybde, for de fleste løg kan selv skrue sig ned under jorden ved hjælp af specielt udformede rødder, der kan trække sig sammen - det tager tid, men det lykkes efterhånden. Hvis man lægger løg på en temmelig stiv jord, kan man lægge en portion grus i bunden af hullet først for at sikre god dræning.

Anlægsgartnere i Hobro løser alle typer opgaver

Du kan få hjælp til at få løst din anlægsopgave på hele Hobro egnen:
  • Hegedal
  • Fyrkat
  • Hørby
  • Topperup
  • Valsgård

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9500 Hobro

Tb Service og Vinduespolering
Mariagervej 14
9500 Hobro
CVR: 31837030
Hjemmeside
Gartner Karsten Skov
Randersvej 116
9500 Hobro
CVR: 10191998
Hjemmeside
Braskø Anlæg
Skivevej 138
9500 Hobro
CVR: 36595566
Hjemmeside