Anlægsgartner i Herning

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Herning
  • Udfyld skemaet online på kun 3 minutter
  • Du får 3 tilbud fra godkendte anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Find det bedste anlægsgartneri i Herning i dag

3. august 2017. Udfyld vores onlineskema på bare 5 minutter og beskriv, hvad det er du ønsker at få udført i din have. Skriv gerne detaljeret så anlægsgartnerene får det bedste beslutningsgrundlag til, om de vil lægge billet ind på netop din anlægsopgave i Herning. Jo bedre din sag er beskrevet, jo bedre tilbud får du.
Og husk - det er fuldstændig gratis for dig at indsende en gartneropgave. Vi er mestre i at distribuere anlægsopgaver mellem private og anlægsgartnere i Herning. Du kan spare hele 22 %, når du indhenter tre anlægsgartnertilbud. Så kan du nemlig selv afgøre, hvilket tilbud du vil bruge.
Den stil, man vælger, har afgørende betydning for havens udtryk. Stil er i store træk et spørgsmål om smag og personlig præference, men hver af de forskellige stilarter har deres fordele. Traditionelle staudebede ser man ofte ved godset og herregårde; de er fyldt med højsommerblomstrende planter som ridderspore og lupin, ofte med taks som baggrund.

Såning af mellemstore frø

Mellemstore frø (fx fløjlsblomst) har en størrelse fra æblekerne ned til sennep og karse. De sås normalt ved, at de strøs tyndt over jordoverfladen i en frøkasse eller potte med en indbyrdes afstand på ca. 5 mm. Derefter dækkes de med så meget jord, at de lige akkurat er dækket.
For at få et meget fint, ensartet jordlag kan det sigtes over frøene. Frøene må aldrig dækkes for meget - de er ikke muldvarpe. Meget små frø (fx begonie og flittiglise), som kan minde om støvkorn, spirer ikke, hvis de dækkes med jord. Fordel frøene på den let tiltrykkede, jævne jordoverflade i en potte eller kasse.
For at fugte jorden anbringes potten i få cm vand i 10 minutter, indtil man lige kan se fugten trække igennem på overfladen. Hvis man vander med en vandkande, vil det bare vaske frøene ned i den ene ende af kassen. Derefter dækkes med klar plastic, så fugtigheden bevares, og frøene ikke tørrer ud.

Du får kun tilbud fra godkendte anlægsgartnere

Hele Herning kommune er omfattet af vores netværk af kompetente anlægsgartnerfirmaer:
  • Sinding
  • Gullestrup
  • Gjellerup
  • Gødstrup
  • Høgild

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 7400 Herning
Willy Jørgensen & Søn ApS
Skærbækvej 42
7400 Herning
CVR: 36480645
Hjemmeside
N.A. Haveservice
Tranekærvej 74
7400 Herning
CVR: 19666700
Hjemmeside
Your Garden
Sinding Hovedgade 21 D
7400 Herning
CVR: 29873933
Hjemmeside