Anlægsgartner i Herlev

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Herlev
  • Udfyld skemaet online på under 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra faglærde anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Gode tilbud fra aut. anlægsgartnere i Herlev og omegn

24. november 2017. Billig-gartner.dk er en innovativ gratis onlinetjeneste, der tilbyder at skaffe dig 2-3 hurtige tilbud fra lokale anlægsgartnere i Herlev. Disse anlægsgartnere er alle Professionelle og kvalitetssikrede så du er sikker på, at være i gode hænder i forbindelse med din anlægsopgave.
Få tre gode anlægstilbud på professionel haveservice i Herlev - helt grati. Du indsender dine haveønsker online og får i løbet af få dage tre aktuelle tilbud fra vores samarbejdspartnere i Herlev-området, der gerne vil udføre netop din anlægsopgave. Vi har altid åbent, så du kan også indsende din anlægsopgave i nat klokken 3.
Anbring planterne oven på jorden, der hvor det er planlagt, at de skal stå, og vurder helheden, før de større træer og/eller huske og stedsegrønne, som skal danne skelettet i bedet, plantes.

Havestøvsuger

En udendørs støvsuger kan lette arbejdet med at samle sammen til kompostbunken. Først blæses affaldet sammen, derefter suges det op i en pose, der hurtigt kan tømmes. Støvsugeren er generelt nyttig til at skabe orden hele vejen rundt - på græsplænen, i gården og på fliserne.
På nogle modeller har man opnået en ekstra kraftig suge- og blæseevne ved at kombinere en stærk el-motor med en turbofunktion og bruge en rørdiameter, der også sikrer opsugning af større genstande uden risiko for tilstopning.
Til store arealer med højt græs og kraftigt ukrudt har man brug for en elektrisk buskrydder, der er en specielt kraftig græstrimmer med stor ydelse og ekstra stærk tråd

Vi har åbent døgnet rundt

Vores netværk af erfarne anlægsgartnere dækker hele Herlev kommune:
  • Gammelgårdsvej
  • Persillehaven
  • Hørkær
  • Mileparken
  • Hjortespring

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2730 Herlev
Havearkitekt Lene Palmer
Våbenstedvej 73
2730 Herlev
CVR: 27107834
Hjemmeside
Anlægsgartnermester Caesten Trænk
Gammel Klausdalsbrovej 569
2730 Herlev
CVR: 20759100
Hjemmeside
Winthers Haveservice
Herlev Hovedgade 212
2730 Herlev
CVR: 31213622
Hjemmeside