Anlægsgartner i Helsinge

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Helsinge
  • Udfyld webformularen på under 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra lokale anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Lad professionelle fagfolk løse din anlægsopgave

24. november 2017. Vores gruppe af anlægsgartnere i Helsinge har lang erfaring med alt lige fra anlægsarbejder og buskadsreduktion til rullegræslægning og snerydning. Alle anlægsgartnere har lang erfaring i faget og tilbyder løsninger på alle former for anlægsgartnerarbejde i hele Danmark.
Vores tilknyttede anlægsgartnere i Helsinge tilbyder dig som kunde, privat såvel som erhverv, en optimal faglig løsning bygget på kvalitet. De udfører kvalitetshåndværk med sans for detaljerne og sørger for professionelt anlægsarbejde fra den første planlægning til den afsluttende overlevering.
Anlægsgartnere tilbyder professionel rådgivning om valg af plejemidler, rengøring mv. Vi tilbyder dig at finde de tre bedst egnede anlægsgartnere i Helsinge til netop din opgave. Få 3 aktuelle anlægsgartnertilbud i dag! Med maksimalt 3 tilbud kan du nemmere bevare overblikket over din anlægsopgave.

Blomster og frø

Blomster er planternes måde at reproducere sig selv på. Pollenet føres fra den ene blomst til den anden på planter af samme art, så blomsterne bestøves og kan producere en frugt eller en bælg/kapsel, som rummer frø, der med tiden modner og smider frøene, så næste generation kan etablere sig.
Hver blomst består af forskellige dele. Kronbladene fungerer nærmest som et signal, der tiltrækker bestøvende insekter. Støvbladene er blomstens hanlige dele og består af en støvtråd med en støvknap i spidsen.
Den hunlige del af blomsten er frugtbladet, der er sammensat af et støvfang (den klistrede ende, som fanger støvet), griflen (der bærer støvfanget) og en frugtknude, der er den nederste del af frugtbladet, hvor frøene dannes, og som ender med at blive til en frugt eller en frøbælg eller frøkapsel.

Spar mindst 24 % på din anlægsgartneropgave

Eksempler på opgaver som godkendte anlægsgartnerfirmaer fra Helsinge påtager sig:
  • Græsslåning af store og små græsplæner
  • Vedligeholdelse og omlægning af haver
  • Brug af af motoriserede redskaber som for eks. motorsav
  • Installation af belysning i indkørsler
  • Beskæring af buske og træer

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 3200 Helsinge
Najo Gruppen
Kagerup Stationsvej 12
3200 Helsinge
CVR: 29896097
Hjemmeside
Flemming Lykkedal & Søn aps
Skadebakken 30
3200 Helsinge
CVR: 35480064
Hjemmeside
Anette´s Gartnerservice
Græstedvej 20
3200 Helsinge
CVR: 33545797
Hjemmeside