Anlægsgartner Hellerup

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Hellerup
  • Udfyld formularen online på kun tre minutter
  • Få fordelagtige tilbud fra certificerede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Erfaren anlægsgartner Hellerup. Modtag 3 gartner tilbud

5. august 2018. Søger du efter en lokal anlægsgartner i Hellerup? Så er du kommet til det helt rigtige sted. På denne online portal får du hurtigt og nemt tre anlægstilbud på en anlægsgartnere Hellerup. Det er uanset om du har brug for tilbud på anlægsgartnerarbejde i et sommerhus, et kollektiv, en villa, en park eller noget helt fjerde.
Du skal bare udfylde formularen på under 6 minutter og fortælle os om din anlægsopgave. I løbet af maksimalt 43 timer, får du tre gode tilbud fra godkendte anlægsgartnere i Hellerup. Vores gartner tjeneste er gratis og uforpligtende.
Det er meget let at skabe skygge i en solfyldt have. Man kan plante lystræer: Birketræer og æbletræer kaster så meget skygge, at der bliver køligere under dem, men de udelukker ikke solen helt. Hvis man vil have mere skygge om sommeren, kan man plante en skærm af høje græsser som fx elefantgræs, som man kan skære tilbage om vinteren, når de bliver brune, så der kommer mere lys.

Årstidens planter

Intet står stille i haven. De urteagtige planter dør hen om vinteren og dukker op igen næste forår; løg udvikler sig, blomstrer og dør så igen på forskellige tider af året - der er forårs-, sommer- og efterårsblomstrende løg, der hver især har deres egen specielle vækstrytme.
Løvfældende træer udvikler blade om foråret, og i løbet af sommeren ser man, at bladene gradvis skifter farve fra friskgrøn til mørkere farvetoner. Til slut vil bladene visne eller, i nogle tilfælde, iklæde sig lysende efterårsfarver, før de falder af, så kun træernes stammer og grene ses om vinteren.
Buske sætter blomster, og nogle af dem udvikler stærktfarvede bær eller frugter. Nogle planter blomstrer rigt hele sommeren, mens andre tidligt blomstrer af eller udvikler dekorative frøstande, som tiltrækker fuglene.

En faguddannet anlægsgartner løser mange typer af opgaver

Her er en lille liste med eksempler på emner en anlægsgartner i Hellerup arbejder med:
  • Lugning af ukrudt
  • Etablering af nye træer og vækster
  • Anvendelse af mindre motoriserede redskaber som hækklipper
  • Såning, beskæring og vanding
  • Fremlæggelse af udkast til nyt layout i haven

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2900 Hellerup

M. Thomsen Anlæg & Haveservice
Lyngbyvej 231
2900 Hellerup
CVR: 25581482
Hjemmeside
Tricky Trees
Bernstorffsvej 134
2900 Hellerup
CVR: 33529988
Hjemmeside
Handyman.dk
Svejagervej 15
2900 Hellerup
CVR: 26365252
Hjemmeside