Anlægsgartner i Høje-taastrup

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Høje-taastrup
  • Udfyld skemaet på kun 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra troværdige anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Brug lokale erfarne anlægsgartnere i Taastrup

24. november 2017. Få to-tre tilbud fra et billigt og seriøst anlægsgartneri i Taastrup. Udfyld skemaet online på under 6 minutter og få 3 reelle anlægstilbud fra professionelle anlægsgartnere i Taastrup. Vores godkendte og kvalitetssikrede partnere løser opgaver overalt i Hovedstadsområdet - også i Taastrup.
Få 3 gode tilbud på din anlægsopgave fra effektive anlægsgartnere i Taastrup. Udfyld formularen online på kun syv minutter nu! Det er billigt, nemt og hurtigt at få tre lokale anlægsgartnertilbud fra seriøse gartnere. Undgå de useriøse firmaer og bliv kontaktet af anlægsgartnere, som du kan stole på.
Træer i haven kan flyttes uden problemer, hvis de kun har stået på stedet et års tid eller to, forudsat at de flyttes i hvileperioden. Ellers har de nået at udvikle en dybtgående pælerod, der simpelt hen ikke tåler flytning ret godt. Den eneste undtagelse er, hvis man køber halvstore træer i en planteskole.

Gødning i haven

De fleste gødninger og plantebeskyttelsesmidler kan købes, lige klar til brug. Det er en fordel for haveejeren, fordi man dermed har et beredskab og kan handle, så snart man konstaterer en mangelsygdom eller et angreb. Det gælder nemlig, at jo før man sætter ind, jo færre kemikalier behøver man at bruge. Gødning strøs ud med hånden eller i store haver med en særlig spredevogn, som man måske kan låne eller leje hos forhandleren.
Gødning er ufarlig, men generende, hvis man får det i øjnene, og derfor skal man ikke strø gødning i stærkt blæsevejr. Organiske gødninger virker bedst, hvis de bliver arbejdet lidt ned i jorden.
Hvis beskyttelsesmidlerne købes i koncentreret form, skal man følge fortyndingsforholdet, som er opgivet på etiketten. Fortyndede opløsninger kan imidlertid ikke holde sig og bør bortskaffes efter brugen.

Vi sparer dig for mange penge (som du kan bruge bedre)

Modtag 3 supergode anlægsgartnertilbud uanset, hvor i Høje-Taastrup Kommune, du bor:
  • Nybølle
  • Torstorp
  • Stærkende
  • Reerslev
  • Baldersbrønde

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2630 Høje-taastrup
Anlægsgartner Leif Rasmussen ApS
Vandmestervej 31
2630 Taastrup
CVR: 87417719
Hjemmeside
F. J. Poulsen A/S
Snubbekorsvej 8
2630 Taastrup
CVR: 30714415
Hjemmeside
De Grønne Mænd
Cederlunden 27
2630 Taastrup
CVR: 27392032
Hjemmeside