Anlægsgartner i Guldborgsund

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Guldborgsund
  • Udfyld formularen online på mindre end 2 minutter
  • Du får 3 tilbud fra potentielle anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsarbejde udføres overalt i Guldborgsund kommune

24. november 2017. Her på hjemmesiden får du gratis og nem forbindelse med billige anlægsgartnere over hele Danmark. Fortæl om dine ønsker til udførsel af din anlægsopgave og bliv ringet op af anlægsgartnere i Guldborgsund kommune med 3 skræddersyede tilbud.
Med det rigtige anlægsgartnertilbud kan du spare næsten 36 pct i forhold til den gængse pris. Udfyld onlineformularen - det tager under 5 minutter.
Resultatet af en jordanalyse fortæller, hvilken pH-værdi jorden har, hvilket igen fortæller hvor sur eller basisk den er. Hvis pH er 7,0, er jorden neutral, hvilket betyder, at de fleste planter trives godt i den, og man kan derfor springe hele det næste afsnit over, for så har man ikke brug for at gøre noget ved sin pH. De fleste jordtyper har en pH-værdi på mellem 6 og 8, det vil sige fra let sur til let basisk. De fleste planter trives i sådan en jord uden problemer, bortset fra surbundsplanter som rododendron og de fleste lyngplanter.

Hakkejern og lugejern

Havekatalogerne bugner med fantasifulde typer af hakker, men de fungerer alle sammen på samme måde: De luger. Det er nok at begynde med en enkelt, men hakker er noget, man har tendens til at anskaffe sig, hver gang man finder nye modeller, som man synes er en lille smule bedre at bruge.
Der er to forskellige typer. Hakkejernet har skær, der sidder i en lige vinkel på skaftet; det bruges med en hakkende bevægelse og egner sig bedst til større ukrudt, fx hvis man skal hakke en tilgroet køkkenhave.
Udgaver med kort håndtag og buet svanehals er glimrende til at luge mellem rækker af alle former for grøntsager, når man er nede på knæ, og hvor der er brug for en smule mere præcision. Gentagen hakning kan med tiden helt fjerne ukrudt, men det tager tid. Flerårige planter med tykke rødder er det altid bedst helt at fjerne fra jorden.

Udfyld skemaet og få 3 aktuelle tilbud på anlægsgartner

Du kan få konkurrencedygtige tilbud på professionelt anlægsarbejde i hele Guldborgsund kommune:
  • Sakskøbing
  • Slemminge
  • Nysted
  • Marrebæk
  • Væggerløse

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4850 Guldborgsund
Anlægsgartner K. Meldgaard
Aastrupvej 71
4850 Stubbekøbing
CVR: 37181234
Hjemmeside
Blomstergaarden
Aastrupvej 39
4850 Stubbekøbing
CVR: 32717195
Hjemmeside
Sylvia Hagendam
Særslev Klep 12
4850 Stubbekøbing
CVR: 11102093
Hjemmeside