Anlægsgartner Greve

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Greve
  • Udfyld online formularen på kun 3 minutter
  • Få konkurrencedygtige tilbud fra solide gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Erfaren anlægsgartner Greve - Indhent 3 gartner tilbud

3. august 2018. Her på portalen tilbyder vi brugere at finde en erfaren anlægsgartner i Greve. Det foregår sådan, at du opdaterer online formularen med, hvad du ønsker hjælp til. På mindre end 38 timer afgiver 3 anlægsgartner Greve tilbud på den gartner opgave, som du ønsker hjælp til.
Det kan være tidskrævende at finde en pålidelig og reel anlægsgartner i Greve. Benyt derfor vores gratis online tjeneste. Indsend din anlægsopgave på under 8 minutter og få tre superstærke tilbud indenfor 38 timer. På denne måde kan du spare op til 27% på gartnerregningen.
De gyldne regler for havedyrkning er først og fremmest ikke at gå i gang med for meget på en gang og dernæst aldrig at forvente, at haven bliver perfekt. En have udvikler sig - den er aldrig den samme, den forandrer sig hele tiden. Du vil ikke en skønne dag komme farende ind i huset og sige til din ægtefælle: Det var det! Nu er den færdig.

Hækplanter og hækkeklipning

Det er i første række vækstforholdene, der er afgørende for valg af hækplanter. F.eks. har en ligusterhæk det ikke så godt, hvis den til stadighed står meget vindomsust eller jorden er våd.
Om hækken skal være avnbøg, bøg, tuja, liguster, tjørn eller noget helt andet, må være baseret på ens personlige smag og rådgivning fra gartner eller planteskole. Når hækken er smallest i toppen, kommer der mest mulig lys til den nederste del.
En hækklipper skal have et afbalanceret tyngdepunkt og en udformning, der sikrer god håndtering - og sikkerheden skal være høj med hurtigstop, så snart den ene hånd slipper håndgrebet. Afrundede sikkerhedsknive og stødbeskyttelse giver ekstra sikkerhed. Det er vigtigt at vælge en maskine med den rigtige sværdlængde.

Håndværksarbejde - spar op til 25%

Få 3 gode tilbud fra autoriserede anlægsgartnerfirmaer - uanset hvor du bor i Greve kommune:
  • Godsvej
  • Grevevej
  • Lillevang
  • Holmeager
  • Tune

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2670 Greve

Anlægsgartner Danny Bruun
Mosede Bygade 12
2670 Greve
CVR: 34915407
Hjemmeside
Skjoldmosegård ApS
Rytterbakken 25
2670 Greve
CVR: 32677894
Hjemmeside
Mesterhug Træfældning
Kildebrøndevej 18
2670 Greve
CVR: 25703456
Hjemmeside