Anlægsgartner i Gentofte

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Gentofte
  • Udfyld formularen online på under fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra dygtige anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Hvordan finder man en god anlægsgartner i Gentofte?

3. august 2017. Få gratis 3 skarpe tilbud fra anlægsgartnere i Gentofte på din anlægsopgave. Spar penge og lad os gøre det hårde arbejde med at indhente tilbud fra anlægsgartnerier i Gentofte. Du får kun kontakt fra i forvejen godkendte anlægsgartnere, så du undgår dyre fejlvalg.
Anlægsgartnerne er udmærket klar over, at de konkurrerer med andre anlægsgartnere, så derfor modtager du et ekstra fordelagtigt anlægsgartnertilbud. Vores værdifulde netværk af godkendte samarbejdspartnere omfatter flere hundrede erfarne gartnere over hele landet. Derfor kan vi hjælpe med alle slags normalt forekommende haveopgaver.
Let skygge under trækroner giver en god pletvis virkning, hvor det er dejligt at sidde med en kold drink. Sådanne skyggeforhold vil også både skyggeelskende og udvalgte skovplanter holde af, bare der er læ for kold eller kraftig blæst.

Planters vej til Europa

De nye planter kom altid til de store godsejere først, da de var de eneste, der havde råd til dem - almindelige mennesker fik de kasserede planter af gartnernes lokale medhjælpere, som kastede dem over “havemuren”. Men der kom også planter med hjem i den menige soldats tornyster, når han vendte tilbage fra napoleonskrigene eller andre krige.
I det 16. århundrede begyndte man at dyrke planter alene pga. deres skønhed og ikke kun pga. deres medicinske eller husholdningsmæssige værdi. Det var selvfølgelige de rige mennesker, som havde pladsen, interessen og tjenestefolkene, der kunne dyrke den slags planter.
Ideen bredte sig til den almene befolkning, som ikke, på trods af manglende dannelse, var ufølsom over for skønhed! I det 17. og 18. århundrede dyrkede og udstillede hobbygartnere særligt frembragte planter, der blev kendt som “liebhaverplanter”.

Vi hjælper dig med at få løst din anlægsopgave

Overalt i Gentofte kommune tilbyder vi at indhente 3 skarpe tilbud på anlægsgartner fra godkendte anlægsgartnerfirmaer:
  • Dyssegård
  • Skovshoved
  • Bernstorff
  • Ordrup
  • Klampenborg

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2820 Gentofte
Grønne Hjem
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 76470219
Hjemmeside
Diva & Eggis
Maltegårdsvej 20
2820 Gentofte
CVR: 37623970
Hjemmeside
Grønne Hjem Gentofte Aps
Jægersborg Alle 172
2820 Gentofte
CVR: 35242996
Hjemmeside