Anlægsgartner i Galten

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Galten
  • Udfyld skemaet online på kun 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra pålidelige anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Spar op til 23 % på anlægsgartnerregningen

3. august 2017. Udfyld kontaktskemaet på mindre end 4 minutter allerede i dag og få 3 knaldgode tilbud - gratis og uforpligtende på din anlægsopgave ligegyldigt om opgaven er mindre eller større. Spar op til 33 % på en professionel anlægsgartner i Galten. Max 3 anlægsgartnere i vores netværk får lov at byde på din opgave.
På den måde sikrer vi, at du ikke modtager 10-20 henvendelser fra anlægsgartnere fra nær og fjern, som gerne vil have fingre i din anlægsopgave. Vi finder de tre bedste anlægsgartnere i Galten. Når du gennemgår de indkomne anlægsgartnertilbud, skal du checke, at alle udgifter er inkluderet som aftalt.
Brede bede, der løber langs kanten af haven, og smalle bede, der løber langs kanten af en sti eller en terrasse, kaldes også rabatter. De har ofte lige kanter, der giver dem et formelt udseende. Hvis man stiler efter det mere bløde og uformelle, skal man etablere disse bedtyper med kurvede kanter. Men pas på!

Sno ikke slyngplanter den forkerte vej

Hvis man vil sno bønneplanter omkring stokke for at hjælpe dem på vej, skal man lægge mærke til, hvilken vej de snor sig af sig selv, for hvis man forsøger at sno dem den forkerte vej, vil de bare sno sig op igen og falde til jorden. Store slyngplanter, som blåregn, skal man holde øje med.
De skal ikke have lov til at sno sig om tagrender eller nedløbsrør, for de tynde skud bliver tykkere med årene og kan med tiden vride det, de har snoet sig omkring, løs fra muren. Hæfteskiver, som man ser hos klatrevildvin og dens fætre og kusiner, gør dem i stand til at hænge fast på nøgne vægge.
De er glimrende til en sund overflade som fx en betonmur, eller hvis man har brug for i hast at skjule et rædselsfuldt gammelt udhus, og de er pragtfulde at slippe løs over en pergola, en stejl skråning eller op ad et stort træ.

Solidt håndværk og anlægsgartnerarbejde af høj kvalitet

Sikkerhed ved omgang med ukrudtsmidler (kemikalier):
  • Brug gummihandsker
  • Dæk al hud
  • Lad være med at indånde midlet
  • Lad være med at sprøjte, når det blæser
  • Beskyt nærstående planter

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8464 Galten
Galten Overgaard
Låsbyvej 32
8464 Galten
CVR: 33934424
Hjemmeside
Skovby Anlæg
Tinbækparken 55, Skovby
8464 Galten
CVR: 31324769
Hjemmeside
OK Anlægsgartner
Voldbyvej 18
8464 Galten
CVR: 10743575
Hjemmeside