Anlægsgartner i Fyn

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Fyn
  • Udfyld formularen online på under to minutter
  • Du får 3 tilbud fra rutinerede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Genvejen til den bedste anlægsgartner på Fyn

3. august 2017. Få gratis og hurtigt 3 attraktive tilbud fra anlægsgartnere på Fyn på din anlægsopgave. Spar penge og lad os gøre det tidskrævende arbejde med at skaffe tilbud fra anlægsgartnere på Fyn. Du får kun anlægstilbud fra i forvejen godkendte anlægsgartnere. Sådan undgår du de mindre kompetente gartnere (som også findes på Fyn).
Anlægsgartnerne ved, at de konkurrerer med flere andre anlægsgartnere og som følge deraf, får du et ekstra skarpt tilbud. Vores net af anlægsgartnere består af mange selvstændige anlægsgartnere, der kender haveproblemerne på Fyn. De er derfor fuldstændigt på hjemmebane når det gælder en anlægsopgave på netop Fyn.
Her på siden får du 3 konkurrencedygtige anlægsgartnertilbud fra seriøse anlægsgartnere på Fyn, og det er endda både gratis og hurtigt. Du skal kun udfylde onlineformularen - det tager ikke mere end fem 6 minutter - og kort efter får du 3 topaktuelle tilbud på din anlægsopgave.

Havesakse a-z

Selv i en helt nyanlagt have eller i en have, der er lagt an på en så lidt arbejdskrævende måde som muligt, er der før eller siden brug for at beskære en rose eller skære en stedsegrøn busk tilbage. Der er ingen grund til at bruge en formue på en professionel saks.
En billig saks er rigeligt til at begynde med; senere, når man har lært noget mere, kan man købe en bedre saks, og så har man den gamle til alle de grove jobs. Nogle foretrækker papegøjenæbtyper med to skarpe blade, som passerer hinanden som på en husholdningssaks.
Andre går ind for modskærstypen med et enkelt skarpt skær, der skærer ned mod en flad base. Det er ens helt eget frie valg - jeg har ikke selv nogen præference. En god saks, som måske har livslang garanti, kan være ret kostbar, men pengene er godt givet ud.

Anlægsgartnerarbejde til yderst konkurrencedygtige priser

Et træs stamme skal kunne tåle fire vigtige belastninger:
  • Trykpåvirkninger fra kronens vægt
  • Trykpåvirkninger fra sne og isslag
  • Træk- og trykpåvirkninger fra vind
  • Vridningskræfter fra vind i en usymmetrisk krone

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5250 Fyn
Gartner Brian Lauridsen
Sanderumvej 264
5250 Odense SV
CVR: 14841482
Hjemmeside
Ole Nøhr Andersen
Assensvej 180
5250 Odense SV
CVR: 15804092
Hjemmeside
Brobyskov kloak og anlæg
Gammel Højmevej 82
5250 Odense SV
CVR: 31113059
Hjemmeside