Anlægsgartner Frederikssund

  • Få 3 fine tilbud på erfaren gartner
  • Udfyld web skemaet på under seks minutter
  • Bestil en dygtig anlægsgartner Frederikssund

Få 3 Anlægsgartner Frederikssund tilbud

Veje i postnummer 3600

Baldersvej
Agervej
Frederiksværkvej
Elverhøjen
Ellehammervej
Ansgarsvej
Græse Strandvej
Gammel Marbækvej
Byhøjen
Bakkekammen
Græsevej
Fengesvej
Bygaden
Færgevej
Fredensgade
Grønnevej
Fasanvej
Egebakken
Fjeldhøjvej
Bjarkesvej

Anlægsgartner Frederikssund - Bestil 3 gratis tilbud nu

Hvad er timeprisen hos en anlægsgartner Frederikssund? Hvordan kommer man i kontakt med en dygtig anlægsgartner, der samtidig ikke er for dyr? Dette er nogle af de spørgsmål man tit har, når man skal bruge en anlægsgartner. Gennemsnitsprisen pr time for anlægsgartnere i Frederikssund området ligger på ca 400,- kr.
Hold et møde med den anlægsgartner, du påtænker at vælge. Her kan du finde ud af om anlægsgartneriet er pålideligt og dermed et, som du tør have tiltro til. Tillid er en væsentlig parameter, når det handler om at få udført et ordentligt og billigt stykke gartner arbejde i Frederikssund.
Muldjord er mørkebrun og holder forholdsvis godt på fugtigheden, men overskudsvand afdræner hurtigt, når det har regnet kraftigt, så vandpytter holder ikke mere end få timer. Hvis man ruller jorden sammen til en pølse, holder den formen, men den knækker, når man forsøger at danne en ring af den.

Træagtige planter

Dette er en samlebetegnelse for træer, buske og klatreplanter, der har et stift skelet af træagtige stammer og grene over jorden. Et træ har altid en stamme, også selvom den kun er ganske kort med forgrening næsten helt nede ved jorden.
En busk har grene, men ingen hovedstamme. Det kan ofte være svært at kende forskel på klatre- og slyngplanter. Klatreplanter har adskillige stængler helt nede fra jorden og har en naturlig tilbøjelighed til at klatre.
Slyngplanter er normalt fritstående buske som formes, de kan vokse fladt op ad en mur, ofte fordi de er en smule sarte (stænglerne knækker let) og har svært ved at klare sig uden støtte. De har normalt kun en enkelt stængel helt nede ved jorden.

Håndværksarbejde - få 3 gode og billige tilbud i Frederikssund

Vores netværk af autoriserede anlægsgartnerfirmaer udfører anlægsopgaver overalt i Frederikssund:
  • Tørslev
  • Gerlev
  • Landerslev
  • Lyngerup
  • Græse

Få 3 Anlægsgartner Frederikssund tilbud


Lokal anlægsgartner fra 3600

Gads Service
Kølholmvej 12
3600 Frederikssund
CVR: 29590907
Hjemmeside
Købners Haveservice
Bøgealle 8
3600 Frederikssund
CVR: 50746356
Hjemmeside
Brian Jespersen
Roskildevej 140
3600 Frederikssund
CVR: 35081496
Hjemmeside