Anlægsgartner i Frederikshavn

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Frederikshavn
  • Udfyld skemaet online på mindre end fem minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Håndværksarbejde udføres hurtigt, dygtigt og billigt

24. november 2017. Har du behov for en seriøs og billig anlægsgartner i Frederikshavn, så kom trygt til Billig-gartner.dk. Hos vores samarbejdspartnere i Frederikshavn er du garanteret kvalitetsarbejde til sidste blad. Udfyld skemaet og få 3 gratis tilbud på professionelt anlægsgartnerarbejde i Frederikshavn.
Det handler om at finde en løsning, som passer til dit behov. Vi har hjulpet både virksomheder og private i Frederikshavn med anlægsarbejde gennem mange år. Du får et overblik over mulighederne og vi kommer med det bedste bud på den bedste og mest effektive anlægsgartnerløsning.
Kopier vigtig information såsom navn og beskæringsoplysninger over på en metaletiket, man kan stikke ned i jorden ved en gruppe planter eller løg. Bind evt. diskret etiketten til en gren inde i træet eller busken, hvor man stadig kan finde den. De fungerer godt sammen, hvis man bare vil have en fritstående trio af planter, der skal udgøre et lille moderne arrangement.

Flyt blomsterne

I modsætning til, hvad man normalt siger, kan pæoner sagtens flyttes, hvis det gøres om foråret. Hemmeligheden er at grave en god rodklump op og ikke at grave den for dybt ned igen - de knoldformede rødder skal befinde sig lige under jordoverfladen.
Alle forårsblomstrende løg kan flyttes i løbet af hele sommeren, mens de er i hvile. Man kan også grave dem op, så snart de er færdige med at blomstre, og flytte dem, mens de er grønne. Det er i hvert fald den bedste måde at flytte vintergæk og erantis på; de er ikke lette at flytte, hvis knoldene og løgene har fået lov til at tørre ud.
Nogle få løg foretrækker mindre dyb lægning. Læg derfor madonnalilje så næsen (den øverste spids af løget) lige akkurat kan ses over jorden. Kejserkrone, som har en hulning i midten, kan man lægge på siden, så vandet ikke samler sig i hulningen og får løget til at rådne.

Undgå inkompetente anlægsgartnerfirmaer

Her er et par eksempler på byer i Frederikshavn kommune, hvor du kan få 3 gratis tilbud på professionel anlægsarbejde:
  • Store Rugtved
  • Nordby
  • Ålbæk
  • Thorshøj
  • Bangsbostrand

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9900 Frederikshavn
H.O. Park- og Haveservice ApS
Bakkevej 4
9900 Frederikshavn
CVR: 11776280
Hjemmeside
Alk Sport ApS
Assensgade 7
9900 Frederikshavn
CVR: 33064764
Hjemmeside
Holmen ApS
Kvisselvej 76
9900 Frederikshavn
CVR: 27923437
Hjemmeside