Anlægsgartner i Faxe

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Faxe
  • Udfyld web skemaet på mindre end 6 minutter
  • Du får 3 tilbud fra lokale anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Billig-Gartner.dk er en gratis online portal for danske haveejere

24. november 2017. Det kan være ret besværligt at finde en dygtig anlægsgartner i Faxe - Men vi har løsningen. Billig-gartner.dk er en gratis onlineportal, som har udvalgt en lang række professionelle anlægsgartnerfirmaer i hele Danmark. Opgaven sendes til alle gartnere i Faxe området og i løbet af 2-3 dage modtager du 3 fordelagtige tilbud på opgaven.
Det kan ske, at man har en rigtig god dag i en planteskole, går amok med kreditkortet og kommer hjem med bilen fyldt med nye planter. Vi har alle sammen gjort det, og det er, ærlig talt, en del af morskaben, men problemet med impulskøb er, at man som regel ikke har nogen som helst ide om, hvor de nye plantefund skal anbringes.
Mange forsøger at glæde deres nye planter ved at etablere nye bede eller ved at forstørre eksisterende bede. Det er udmærket, hvis man er så heldig at have en uformel bondehave eller en have i naturlig præriestil.

Næringsstoffer i jorden

Hvor mærkeligt det end lyder, kan man dyrke planter uden jord. Det kaldes vandkultur og er i erhvervsgartnerier meget almindeligt til visse afgrøder - tomater og orkideer fx dyrkes ofte i stenuld.
Men hvis man dyrker planter uden traditionel jord, må man finde andre måder at forsyne dem med næringsstoffer på end normalt. Det er meget lettere at dyrke i jord, da planter selv optager, hvad de har brug for, og lader være med at optage det, de ikke har brug for.
Næringsstofreserverne i jorden fungerer som et værn mod hårde tider, som man ikke får i kunstige eller i tørvebaserede voksemedier. Hvis jorden er sund, danner den i virkeligheden selv store mængder af sine egne næringsstoffer.

Lokale fagfolk i Faxe er klar til at påtage sig din opgave

I Faxe kommune kan du få 3 gratis tilbud på anlægsgartnerarbejde uanset hvor du bor f.eks.
  • Roholte
  • Hyllede
  • Dalby
  • Stubberup
  • Tureby

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4640 Faxe
Gunner Jørgensens Efterfølger
Søndergårdsvej 15
4640 Faxe
CVR: 95526454
Hjemmeside
M.Multiservice
Gyldenhøjvej 2
4640 Faxe
CVR: 34384584
Hjemmeside
C. A. Service
Solvænget 19
4640 Faxe
CVR: 26149150
Hjemmeside