Anlægsgartner i Farum

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Farum
  • Udfyld formularen online på under 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetsbevidste anlægsgartnere

Få 3 tilbud

En anlægsgartner fra Farum kan vedligeholde din have

3. august 2017. Modtag 3 skræddersyede anlægsgartnertilbud fra anlægsgartnere i Farum, der gerne vil udføre din anlægsopgave. Indtast din opgave i online formularen på bare 8 minutter og få 3 aktuelle tilbud på under 40 timer (påhverdage). Vores onlinetjeneste er helt gratis og uforpligtende af anvende.
Vi matcher din anlægsopgave med de bedst egnede lokale anlægsgartnere. Selv i anlægsgartnerbranchen findes der tvivlsomme firmaer med et dårligt ry. Disse kan du undgå ved at benytte vores tjeneste her på siden! Opret din opgave på under 8 minutter så er du i gang med at få løst din anlægsopgave i Farum.
Er din havejord kalkholdig? Kalkholdig jord er normalt bleg af farve, og der ses ofte hvide kalkstykker i den, især hvis kalken befinder sig tæt ved overfladen - klinter i nærheden afslører normalt, at der er tale om kalkholdig jord. Den afdræner let vandet, så vandpytter forsvinder hurtigt.

Enårige planter

Planter, der kun holder en enkelt sæson, og som dør efter at have blomstret eller sat frø, eller, som for udplantningsplanter, når de kasseres ved slutningen af deres første år. Der er to typer: Delvist hårdføre enårige, der tåler ret lave temperaturer.
De kan sås udendørs om foråret mens der endnu kan forekomme frost: marts eller april er det normale. De spirer, så snart jorden er varm nok, og kan blomstre adskillige uger før de ikke lige så hårdføre enårige. Eksempler på dette er ærteblomst, solsikke og blomsterkarse.
Ikke-hårdføre enårige tåler slet ikke frost, og væksten bremses meget af lave temperaturer. De kan ikke plantes ud før risikoen for den sidste nattefrost er ovre, men derefter fortsætter de væksten, indtil den første frost ødelægger dem om efteråret. De omfatter fløjlsblomst, tobak og petunia.

Modtag gratis tilbud fra lokale anlægsgartnere

Eksempler på opgaver som professionelle anlægsgartnere i Farum påtager sig:
  • Beskæring af stauder og træer
  • Trimme blomsterbede og skel
  • Sikring af planter mod sygdomme
  • Trimning og omlægning af haver
  • Opsætning af hegn og vægge

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 3520 Farum
Jagro Planter og Koi
Gammel Bregnerødvej 13
3520 Farum
CVR: 21242594
Hjemmeside
Ole Brøns Service
Trevangsvej 189
3520 Farum
CVR: 33532687
Hjemmeside
Træpleje Nord
Bregnerød Byvej 1
3520 Farum
CVR: 27439500
Hjemmeside