Anlægsgartner i Falster

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Falster
  • Udfyld skemaet online på bare 4 minutter
  • Du får 3 tilbud fra autoriserede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Hvad koster en dygtig anlægsgartner?

24. november 2017. Det første du skal gøre er, at beskrive den anlægsopgave på Falster, som du ønsker at modtage tilbud på. Det kan være alt fra fældning af et stort gammelt kastanjetræ til en komplet omlægning af hele haven. Anlægsgartnere kommer overalt - du skal blot specificere hvor.
Udfyld skemaet her på den gratis tilbudsportal med en konkret beskrivelse, så anlægsgartnerene hurtigt kan vurdere anlægsopgavens omfang. Når vi har modtaget din opgave, bliver den verificeret og derefter videresendt til de tre mest kvalificerede anlægsgartnere på Falster.
De 3 første forhåndsgodkendte anlægsgartnere på Falster, som reagerer, får lov at byde på din opgave og modtager herefter dine kontaktoplysninger med det formål at levere et godt anlægsgartnertilbud til dig. Herefter diskuterer du priser og andre emner direkte med de pågældende gartnerfirmaer.

Haveredskaberne

En rive bruges til den sidste udjævning af jorden - ikke andet. Nogle foretrækker T-håndtag og andre D-håndtag til deres spader og grebe, så prøv begge typer, før du køber. Skær af hærdet stål er helt fint.
Hvis man foretrækker rustfrit stål, skal man regne med at betale mere, men pas alligevel på de billigere modeller - de knækker let og er ikke særlig holdbare. Høje mennesker eller mennesker med dårlig ryg vil måske også finde det umagen værd at prøve langskaftede graveredskaber af den type, som guldgraverne bruger i de gamle sort-hvide film.
De siges at være meget mindre belastende. Personligt foretrækker jeg min bedstefars spade; den er blevet et klenodie nu og er slidt lige tilpas til mine hænder.

Lad erfarne anlægsgartnerfirmaer kæmpe om din opgave

Eksempler på faktorer, der gavner fotosyntesen:
  • Ikke for høj og ikke for lav temperatur i vækstperioden
  • Let og ubesværet adgang til vand og mineraler
  • Fravær af sygdomme og skadedyr
  • Hurtig og ubesværet transport af sukker
  • Let og ubesværet adgang til CO2

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 4840 Falster
Olsen´s Haveservice
Lundbyvej 37
4840 Nørre Alslev
CVR: 33683286
Hjemmeside
L.B. Transport & Handel
Stubbekøbingvej 71
4840 Nørre Alslev
CVR: 35945008
Hjemmeside
Gufler Consulting ApS
Østervej 86, Vålse
4840 Nørre Alslev
CVR: 37757314
Hjemmeside