Anlægsgartner Faaborg

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Faaborg
  • Udfyld webformularen på bare 6 minutter
  • Få hurtige tilbud fra autoriserede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Find god og billig anlægsgartner i Faaborg - Få 3 tilbud

19. august 2018. Her på siden kan du nemt og hurtigt bestille to-tre anlægsgartnertilbud fra reelle anlægsgartnere i Faaborg. Det er 100 % gratis og uforpligtende at få disse tilbud og det står dig frit for, om du vil benytte et af de modtagne anlægsgartnertilbud - der er absolut ingen tvang.
Udfyld onlineskemaet på bare 4 minutter i dag og få to-tre topskarpe gartner tilbud - gratis og hurtigt på din anlægsopgave i Faaborg - ligegyldigt om anlægsopgaven er lille eller stor. Du kan spare op til 29 % på en anlægsgartner Faaborg ved at bruge vores gratis online tilbudservice.
Anlægsgartnerne i Faaborg området er stolte af deres job og det arbejde, de udfører. De sørger for, at kunderne er glade og ligesom mange andre, har de ikke noget imod ros, når en anlægsopgave er afsluttet med det ønskede og forventede resultat - det vil sige at kunden er glad og tilfreds.

Aflagte haver

Når man arver en andens gamle have, ved man aldrig, hvad man finder i den. Der kan være nogle rigtig værdifulde ting eller hele bede, som grundlæggende er i orden, bortset fra at der er lidt rigeligt med ukrudt.
På den anden side kan man også stå over for et overgroet sammensurium, som man kun ønsker at komme af med, så man kan begynde på en frisk. Hvis der kun er ganske få planter, som det kan betale sig at redde, er det sandsynligvis lettere at grave dem op og anbringe dem i potter, hvor de kan opbevares, mens man rydder op.
Når ukrudtet befinder sig tæt ved planter, som man gerne vil bevare, er det lettest at fjerne det med hånden. Hvis alle planter skal væk, er det lettest at brænde det væk med en ukrudtsbrænder, selv om det ikke slår rødderne ihjel på de flerårige planter, og behandlingen sandsynligvis må gentages flere gange, hvis der er meget ukrudt.

Spar nemt op til 28% på anlægsopgaven

Grundregler for rodpleje:
  • Sår og flænsninger skæres rene, sådan at løs bark fjernes.
  • Dæk de sårede rødder med en ekstra god råjord og overjord, så ilt kan trænge ned til dem.
  • Lav et notat om skadernes omfang og placering, og om den pleje, som er lavet på dem.
  • Tilse træet jævnligt i de første par år og noter alt, som kan tyde på manglende stabilitet.
  • Beskyt jorden mod vejsalt, og topdres den omhyggeligt hvert forår.

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 5600 Faaborg

N.O. Entreprenør
Odensevej 37
5600 Faaborg
CVR: 33855133
Hjemmeside
Rengøring og Haveservice
Odensevej 225
5600 Faaborg
CVR: 34861471
Hjemmeside
Brdr. Lysemose Anlæg ApS
Vængegyden 33
5600 Faaborg
CVR: 29835756
Hjemmeside