Anlægsgartner Ebeltoft

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Ebeltoft
  • Udfyld formularen på bare 5 minutter
  • Få fordelagtige tilbud fra kvalitetssikrede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Ebeltoft - Indhent 3 gratis tilbud i dag

26. august 2018. På Billig-gartner.dk får du nemt, gratis og hurtigt forbindelse med en billig anlægsgartner Ebeltoft. Indtast en nogenlunde detaljeret beskrivelse af din anlægsopgave og bliv kontaktet af lokale anlægsgartnere med 3 stærke tilbud. Det er 100 % gratis og du får 3 knaldgode tilbud, du frit kan vælge mellem.
Med det rigtige anlægsgartnertilbud kan du spare op til 22 % i forhold til normalprisen. Udfyld online skemaet på under 6 minutter og oplys, hvad det er du har behov for at få ordnet i Ebeltoft. Jo mere konkret du beskriver din gartner opgave, jo mere skræddersyede anlægstilbud vil du sandsynligvis modtage.
Prærieplantning er en stilfuld og fashionabel måde at dyrke stauder på. Her kan man glemme alt om plæner og bede og i stedet anlægge et solidt tæppe af stauder, der ikke kræver ret megen pasning, og prydgræsser, som man kan vandre imellem på snoede bark- eller grusdækkede stier.

Slyng- og klatreplanter

Slyngende planter udvikler hurtigtvoksende stængler, der er forsynet med alle mulige forskellige slags snedige midler til at gribe fat i alt, hvad måtte befinde sig i nærheden - andre planter, rækværker eller spalierer - og nogle af dem kan sågar fæstne sig til overfladen af en mur.
Målet er at udmanøvrere konkurrenterne og rage lyset til sig, og nogle af dem bekymrer sig ikke om de problemer, de skaber undervejs. Hvis man planter klatreplanter, er det klogt at kende lidt til deres metoder, og det hjælper os til at forstå de klatreteknikker, de bruger for at nå deres mål.
Hvis jorden er fuld af ukrudtsfrø, er det bedst at så i rækker: Ja, også enårige blomster. Det bliver meget lettere at luge, da man tydeligt kan se, hvad der er ukrudt, og hvad der ikke er. Hvis det er nødvendigt, kan planterne altid flyttes til deres endelige voksested senere.

Autoriserede anlægsgartnere i Ebeltoft tilbyder deres hjælp

Vigtige opgaver i haven sent efterår (november):
  • Læg tulipaner og hyacinter.
  • Fjern nedfaldne blade fra plæner, stier, blomsterbede og stenbede.
  • Plant barrodede hækplanter eller roser.
  • Efter løvfald kan de løvfældende træer og buske, som har behov for det, flyttes.

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8400 Ebeltoft

Entreprenør Holme Haveservice
Havmøllevej 2, Holme
8400 Ebeltoft
CVR: 18689731
Hjemmeside
Lars Gartner
Nøruplund Tværvej 8
8400 Ebeltoft
CVR: 28926995
Hjemmeside
Syddjurs Haveservice
Stubbe Søvej 17, Gravlev
8400 Ebeltoft
CVR: 30310837
Hjemmeside