Anlægsgartner i Dragør

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Dragør
  • Udfyld webformularen på mindre end seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra energiske anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Haveproblemer i Dragør? Få 3 gratis anlægstilbud

3. august 2017. Beskriv din anlægsopgave og dine forventninger til anlægsgartnerne i Dragør i onlineskemaet på under fem minutter. Billig-gartner.dk finder herefter tre relevante og billige anlægsgartnere fra Dragør, hvis kompetencer lever op til dine præferencer og behov.
I løbet af få dage tager de 3 udvalgte anlægsgartnere kontakt til dig med deres respektive anlægsgartnertilbud. Herefter kan du sammenligne tilbuddene i ro og mag. Det kan du gøre på baggrund af dine egne krav og de oplysninger, anlægsgartnerene har fremsendt. Du vælger selv det tilbud, hvor prisen og kvaliteten passer dig bedst, og påbegynder herefter et samarbejde med de pågældende gartner.
Læg dig i hængekøjen en sollys sommerdag, og hold øje med, hvad der sker, i takt med at skyggen flytter omkring i haven. Forsøg at overhøre familiens drillende bemærkninger. De kan måske finde på at antyde, at du dovner den, mens du i virkeligheden er i gang med at udføre værdifuld forskning.

Nyttehaven i gamle dage

Nyttehaven fandt man normalt bagved huset, hvor der var svinesti, hønsehus, grøntsager og frugttræer og en kilde eller en pumpe, som sørgede for vandforsyning. Foran huset var der en prydelig blomsterhave, hvor der var bikuber til honning, der kunne bruges som sødemiddel.
Planter, der tiltrak bier, var uundværlige! Så sent som indtil slutningen af 2. Verdenskrig var landbohaverne stadig i stand til at gøre deres ejere stort set selvforsynende; selv i dag tjener mange til lommepengene ved at sælge honning, æg og afskårne blomster ved vejen.
Alle, der har prøvet at så frø, ved, at en af havearbejdets glæder er tilfredsstillelsen ved at se resultatet - at kunne servere egne hjemmeproducerede grøntsager og frugter, at plukke afskårne blomster til bordet, at formere planter til sig selv og sine venner, akkurat som alle, der har dyrket have, har gjort til alle tider.

De bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet

Få 3 gratis tilbud fra erfarne anlægsgartnerfirmaer i Dragør uanset hvor i kommunen du bor:
  • Kalvebodvej
  • Fælledvej
  • Hartkornsvej
  • Kongelunden
  • Store Magleby

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2791 Dragør
Lille Alberts Træfældning
Harevænget 103
2791 Dragør
CVR: 27549101
Hjemmeside
Bonico Have & Ejendomsservice
Bylaugsvænget 44
2791 Dragør
CVR: 31103533
Hjemmeside
Nyvang Pile- og Anlægsgartneri
Nyvangsvej 10
2791 Dragør
CVR: 19579239
Hjemmeside