Anlægsgartner Brønderslev

  • Få 3 personlige tilbud på bundsolid gartner
  • Indsend onlineskemaet på under otte min.
  • Bestil en professionel anlægsgartner Brønderslev

Få 3 Anlægsgartner Brønderslev tilbud

Vejnavne i
postnummer 9700

Tygelsgade
Ingstrupvej
Kærsangervej
Jupitervej
Tornerosevej
Stokbrogade
Saltumvej
Teglværksvej
Linderupgårdsvej
Åbredden
Hjejlevej
Holbergsgade
Holtevej
Skydebanevej
Kærgaardsvej
Sverigesvej
Thise Kærvej
Tværgade
Krogensgade
Løvparken

Anlægsgartner Brønderslev? Her får du gratis 3 gode tilbud

Med næsten 20 års erfaring med anlægsgartnerarbejder overalt i Danmark er vores samarbejdspartnere i Brønderslev rigtig godt rustede til at servicere dig. Få 3 knaldhamrende tilbud - gratis og uforpligtende - på din anlægsgartner Brønderslev gartner opgave. Udfyld skemaet på mindre end ni minutter - så hurtigt er det.
Udvælgelsen af planter, der holder af de samme vækstbetingelser, er kun halvdelen af arbejdet. Det er den måde, hvorpå man sammensætter planterne, der virkelig gør planteplanen nyttig. Når man analyserer, hvad der gør et bed vellykket, finder man ud af, at der er flere grundlæggende planteformer: Høj og opret, lav og bred, spids, afrundet, kugleformet og diffus.
Glem plantenavnene et øjeblik; den bedste måde at planlægge på, er ved bare at arrangere formerne på et stykke papir. Det er en god ide at klippe trekanter af forskellig størrelse ud i papir, at tegne rå planteformer - spidse, hængende, oprette, kugleformede mv.

Flytning af buske

De fleste buske kan flyttes uden besvær af nogen art, forudsat at de ikke har stået på stedet i mere end nogle få år. Planter med højtliggende rødder som rododendron, der danner tætte, sammenfiltrede rodklumper, er meget lette at flytte.
Stedsegrønne flyttes bedst tidligt om efteråret eller tidligt om foråret. Løvfældende buske flyttes, når de står uden blade, hvilket vil sige mellem efterår og tidligt forår. Ligegyldigt hvilken busk man skal flytte, skal den tages op med så stor en rodklump som muligt.
Planten flyttes straks til et nyt, godt klargjort plantehul med store mængder organisk materiale fordelt i bunden, og rødderne dækkes hurtigt til. Sørg for, at busken plantes i samme dybde, som den befandt sig i tidligere, og sørg for, at store planter vender i samme retning som tidligere. Der vandes godt, og jorden holdes fugtig i tørre perioder.

Håndværkertilbud - spar mindst 29 procent

Eksempler på byer i Brønderslev kommune hvori du kan bestille 3 gratis og konkurrencedygtige gartnertilbud:
  • Stenum
  • Melholt
  • Stagsted
  • Kirkholt
  • Flauenskjold

Få 3 Anlægsgartner Brønderslev tilbud


Tilfældig anlægsgartner fra postnummer 9700

Anlægsgartner Kurt Thomsen
Hollenstedvej 159
9700 Brønderslev
CVR: 25898559
Hjemmeside
JRK Service
Eventyrvej 26
9700 Brønderslev
CVR: 12826907
Hjemmeside
KS Have- & Boligservice
Rømersvej 14
9700 Brønderslev
CVR: 30961447
Hjemmeside