Anlægsgartner Brøndby

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Brøndby
  • Udfyld skemaet på mindre end 6 minutter
  • Få gennemarbejdede tilbud fra effektive gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Brøndby. Få 3 tilbud og find en gartner

14. august 2018. Søger du en anlægsgartner Brøndby? Her på Billig-gartner.dk får du gratis og hurtigt tre forrygende tilbud. Vi ekspederer hurtigt din anlægsopgave videre til vores netværk af kvalitetssikrede anlægsgartnere i Brøndby, som rigtig gerne vil påtage sig din specielle anlægsopgave.
I løbet af et par dage får du 2-3 seriøse anlægsgartnertilbud som du frit kan bruge. Hvis du ikke vil bruge de tilbud du modtager, er du velkommen til at takke nej til dem alle. Med et rigtig godt anlægsgartnertilbud kan du spare mindst 22% på gartner regningen i forhold til den normale dagspris.
Indtast din anlægsopgave online og få 3 tilbud af anlægsgartnere fra Brøndby i løbet af nogle få dage. Det er alt for tidskrævende selv at skulle kontakte forskellige anlægsgartnere i Værløse og få tilbud og priser. Brug vores gratis tjeneste og lad os gøre arbejdet - så blever det ikke nemmere (for dig).

Svampe i haven

Rust, stråleplet, skurv og meldug er svampe, hvis sporer findes overalt og transporteres gennem luften. Der findes midler, der virker systemisk, dvs. de opsuges i planten og dræber de svampe og insekter, der suger og gnaver.
Andre midler, sæber og olier virker ved at forhindre ilttilførsel til svampesporerne. Tal med en planteskole, og tag evt. de angrebne blade, blomster med. OBS! Angrebne plantedele må ikke lægges på kompostbunken, fordi sporerne kan leve videre. De bør brændes. Yderligere information kan fås på biblioteket, fra Det Danske Haveselskab eller fra havecenter eller forhandler.
For meget mos i plænen skyldes for lidt gødning og/eller for lidt lys. Mos undgås bedst ved regelmæssig gødskning. Hvis mosset har fået overtaget, behandles med mosfjerner. Bedst efterår og forår. Riv det visne mos væk, og så evt. nyt græs igen.

Betal ikke mere end nødvendigt

Her er nogle eksempler på, hvor du kan få tilbud fra professionelle anlægsgartnere i Brøndby kommune:
  • Lindelund
  • Strandesplanaden
  • Brøndby Strand
  • Park Allé
  • Kirkebjerg

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2605 Brøndby

Green Clean
Lerdammen 43
2605 Brøndby
CVR: 36585757
Hjemmeside
Vandihaven ApS
Vallensbækvej 43
2605 Brøndby
CVR: 11571247
Hjemmeside
Bomin Erhverv Service ApS
Kirkebjerg Parkvej 8
2605 Brøndby
CVR: 29631336
Hjemmeside