Anlægsgartner Brøndby strand

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Brøndby strand
  • Udfyld formularen online på bare 5 minutter
  • Få favorable tilbud fra grundige gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Brøndby Strand - Vi skaffer 3 gartner tilbud

20. august 2018. Vores samarbejdspartnere i Brøndby Strand påtager sig alle anlægsgartnerarbejde. Som privatkunde kan du forvente et professionelt udført job til tiden og til den aftale pris. Til alle anlægsgartner Brøndby Strand opgaver anvendes kun de bedste folk, der garanterer en sikker, hurtig, effektiv og billig løsning.
Containerdyrkede træer og buske kan plantes på alle tider af året, undtagen når jorden er virkelig svær at have med at gøre (hvis den fx er fyldt med vand, stivfrossen eller meget hårdt tiltrampet), men det bedste gartner tidspunkt er i begyndelsen eller slutningen af vækstsæsonen.
Efteråret er det bedste plantetidspunkt, hvis haven ligger på en let jord, da jorden holder sig varm, og vinterregnen er med til at hjælpe nye rødder med at etablere sig, uden at det er nødvendigt at vande. Foråret er bedre, hvis haven ligger på en kold, våd lerjord, da planter stadig har tid til at komme i gang, før vejret bliver varmt og tørt.

Mos i græsplænen

Når græsset ikke får plads til at udfolde sig, bliver plænen ikke regelmæssig og slidstærk. Det er først og fremmest dødt græs og græsaffald, der bevirker, at der dannes mos og et filtret lag, som næringsstofferne ikke kan trænge igennem.
En mosfjerner fjerner både mos, sammenfiltret græs og ukrudt, samtidig med at plænen luftes. Derved får græsset optimale vækstbetingelser og kan igen brede sine rødder ud i de dybereliggende jordlag. De fleste mosfjernere anvender lodrette knive.
Andre modeller arbejder med kraftige stålfjedre, der river det filtrede lag af mos op af plænen uden at beskadige jord og græs. Nogle mosfjernere kan monteres på en cylinderklipper og kan endda komprimere de afrevne plantedele.

Få 3 tilbud uanset hvor du bor i kommunen

Fordele ved at benytte vores gratis online tjeneste:
  • Tilbud fra erfarne anlægsgartnere
  • Du sparer penge
  • Det er tidsbesparende
  • Lokale anlægsgartnere fra Ishøj

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2660 Brøndby strand

Anlægsgartner Flemming Jensen
Hallingparken 1
2660 Brøndby Strand
CVR: 27005357
Hjemmeside
BS Multiservice ApS
Dyringparken 112
2660 Brøndby Strand
CVR: 37625272
Hjemmeside
Japanese Trees
Bækkelunden 72
2660 Brøndby Strand
CVR: 35360387
Hjemmeside