Anlægsgartner Als

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Als
  • Udfyld skemaet online på under 3 minutter
  • Få stærke tilbud fra rutinerede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Als. Få 3 gratis gartner tilbud i dag

11. august 2018. Skal vi skaffe dig et skræddersyet anlægsgartnertilbud på din aktuelle anlægsopgave på Als? Vi tilbyder at sende dig 3 gratis anlægsgartnertilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, vil vores tilknyttede anlægsgartner Als fagfolk dog gerne se lidt nærmere på opgaven.
De kontakter dig derfor for at aftale en dag, hvor de kan komme forbi og få et overblik over gartner opgavens omfang. Inden start bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov. Vores samarbejdspartnere på Als rådgiver gerne om forskellige løsninger.
Hvis havejorden er ekstremt sur eller basisk, er det kostbart og vanskeligt at forandre dens pH drastisk, og kurene er sjældent holdbare. Man kan måske gøre en ekstra indsats for at forandre pH i et lille område af haven, men ikke en hel have. Selv om det er forholdsvis let at hæve pH ved at tilføre kalk, er det vigtigt ikke at overdrive, for ellers svider man bare planterne.

NPK gødning

NPK står for kvælstof, fosfor og kalium. N (kvælstof) fremmer planternes bladvækst, P (fosfor) gavner rødderne, og K (kalium) er afgørende for blomstring og frugtsætning. Hvis deklarationen på pakken siger 6:4:4, betyder det, at der for hver 100 gram gødning er 6 gram kvælstof og 4 gram af henholdsvis fosfor og kalium (resten er fyldstoffer).
Det fortæller, hvad produktet er bedst til - et produkt med stort indhold af N, men ikke ret meget P og K er en kvælstofholdig gødning, der fremmer bladvækst; sådan noget, man tilfører plænen om foråret.
Nu om dage behøver man faktisk ikke at bekymre sig om selv at regne det ud, for etiketten fortæller, hvad det er beregnet til - hvis man er i tvivl kan man læse det, der er skrevet med småt. Men der er forskellige gødningstyper til forskellige situationer.

Få gratis tilbud på anlægsgartnerarbejde på Als

På Als kan du nemt indhente 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere uanset, hvor du bor:
  • Ulkebøl
  • Augustenborg
  • Mommark
  • Guderup
  • Mjels

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6430 Als

Druelund
Færgevej 2
6430 Nordborg
CVR: 25609573
Hjemmeside
Jessen's Have og Anlæg
Nygade 14
6430 Nordborg
CVR: 36094249
Hjemmeside
Bjarnes Have & Anlæg
Dyndved Gade 11
6430 Nordborg
CVR: 25896378
Hjemmeside