Anlægsgartner i Als

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Als
  • Udfyld onlineskemaet på mindre end 2 minutter
  • Du får 3 tilbud fra erfarne anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Professionelt håndværk - spar op til 20 procent

24. november 2017. Skal vi skaffe dig et skræddersyet anlægsgartnertilbud på din aktuelle anlægsopgave på Als? Vi tilbyder at sende dig 3 gratis og uforpligtende anlægsgartnertilbud som du kan gennemse i ro og mag. Før vi kan levere dig konkrete tilbud, vil vores tilknyttede eksperter på Als dog gerne se lidt nærmere på opgaven.
De kontakter dig derfor for at aftale en dag, hvor de kan komme forbi og få et overblik over anlægsopgavens omfang. Inden start bør du få en kompetent gennemgang af dit konkrete behov. Vores samarbejdspartnere på Als rådgiver gerne om forskellige løsninger.
Hvis havejorden er ekstremt sur eller basisk, er det kostbart og vanskeligt at forandre dens pH drastisk, og kurene er sjældent holdbare. Man kan måske gøre en ekstra indsats for at forandre pH i et lille område af haven, men ikke en hel have. Selv om det er forholdsvis let at hæve pH ved at tilføre kalk, er det vigtigt ikke at overdrive, for ellers svider man bare planterne.

NPK gødning

NPK står for kvælstof, fosfor og kalium. N (kvælstof) fremmer planternes bladvækst, P (fosfor) gavner rødderne, og K (kalium) er afgørende for blomstring og frugtsætning. Hvis deklarationen på pakken siger 6:4:4, betyder det, at der for hver 100 gram gødning er 6 gram kvælstof og 4 gram af henholdsvis fosfor og kalium (resten er fyldstoffer).
Det fortæller, hvad produktet er bedst til - et produkt med stort indhold af N, men ikke ret meget P og K er en kvælstofholdig gødning, der fremmer bladvækst; sådan noget, man tilfører plænen om foråret.
Nu om dage behøver man faktisk ikke at bekymre sig om selv at regne det ud, for etiketten fortæller, hvad det er beregnet til - hvis man er i tvivl kan man læse det, der er skrevet med småt. Men der er forskellige gødningstyper til forskellige situationer.

Få gratis tilbud på anlægsgartnerarbejde på Als

På Als kan du nemt indhente 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere uanset, hvor du bor:
  • Ulkebøl
  • Augustenborg
  • Mommark
  • Guderup
  • Mjels

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6430 Als
Leifs Have Service
Storegade 81
6430 Nordborg
CVR: 35074600
Hjemmeside
Tottes Have Hjælp
Jeppesdam 30 B
6430 Nordborg
CVR: 29466181
Hjemmeside
Jessen's Have og Anlæg
Nygade 14
6430 Nordborg
CVR: 36094249
Hjemmeside