Anlægsgartner Albertslund

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Albertslund
  • Udfyld skemaet på under 2 minutter
  • Få gennemarbejdede tilbud fra reelle gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Albertslund - Få 3 tilbud på gartner arbejde

23. august 2018. På denne side tilbyder vi dig at få forbindelse med en dygtig anlægsgartner Albertslund. Det foregår sådan, at du fortæller os, hvad det er, du har behov for hjælp til. Herefter afgiver 3 anlægsgartnere i Albertslund tilbud på den opgave, der skal løses. Du får således 3 gratis gartner tilbud at vælge mellem.
Du er ikke bundet til at acceptere nogen af tilbuddene, hvis du ikke synes om dem. Det kan være bøvlet at finde en pålidelig og billig anlægsgartner i Albertslund. Brug derfor vores gratis portal til tilbudsgivning. Fortæl om din anlægsopgave og få tre 100% ekstraordinære tilbud i løbet af 2-3 dage.
Hvis man har mange harer i haven, kan man beskytte stammen med kyllingenet eller lignende efter plantning for at undgå barkafgnavning. Det gør man normalt om vinteren, når der er mangel på føde, men hvis barken ringes hele vejen rundt, vil træet dø. I velassorterede plantecentre fås særlige plasticbælter beregnet til formålet.

Myrer, fluer og hvepse i haven

I myrelokkedåser tiltrækkes myrerne af honninglugten, får bekæmpelsesmidlet i sig og fører det med tilbage til boet, der bliver udryddet. Udendørs kan man vande med myremiddel, når man har fundet indgangen til boet.
Fluer kan bekæmpes med spray eller strips, der klæbes i vindueskarmen eller andre steder, hvor fluerne generer. Disse strips indeholder et bitterstof, der afholder børn og kæledyr fra at spise eller slikke på strippen.
Hvepseboer kan bekæmpes ved solnedgang med spray, der sprøjtes direkte op i indflyvningshullet. Men i øvrigt kan kommunen eller de specialiserede bekæmpelsesvirksomheder hjælpe. Som regel for en meget fornuftig sum penge.

Der er mange penge at spare på en anlægsgartner i Albertslund

Anlægsgartnerfirmaer i Albertslund opererer i hele kommunen:
  • Vestskoven
  • Fabriksparken
  • Galgebakken
  • Herstedvang
  • Herstedøster

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2620 Albertslund

Care4Nature
Risbystræde 2
2620 Albertslund
CVR: 31231728
Hjemmeside
Alletiders Anlæg ApS
Herstedvang 7 A
2620 Albertslund
CVR: 33770316
Hjemmeside
Hostrups Have Service
Kongsager 2
2620 Albertslund
CVR: 26763681
Hjemmeside