Anlægsgartner i Aars

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Aars
  • Udfyld formularen på bare 5 minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Få 3 gode tilbud på anlægsgartneri i Aars

24. november 2017. Vores tilknyttede anlægsgartnere i Aars er alle professionelle og seriøse håndværkere, der går meget op i deres håndværk. Det betyder, at de lægger stor vægt på at udføre det bedste arbejde hver eneste gang - Og det kræver stor viden. Derfor bruger vi kun forhåndsgodkendte anlægsgartnere.
Det betyder således, at alle vore tilknyttede anlægsgartnere ved mest muligt om, hvordan man skal udføre anlægsarbejde korrekt og sikkert. Samtidig lægges der vægt på at alle medarbejdere bliver sat ind i udviklingen af nye teknikker og værktøjer. Derfor er alle vore anlægsgartnere i Aars altid opdaterede.
Vores anlægsgartnere i Aars tilbyder at løse en lang række opgaver inden for anlægsgartnerfaget - for både for private og erhvervskunder. Anlægsgartnerne er derfor vant til både meget store projekter, men også de mindre, som for eksempel ukrudt eller beskæring af et par birketræer.

At plante podede planter

Når man køber podede buske i potter, vil de allerede befinde sig i den rette højde; de skal bare plantes, så det øverste af potteklumpen befinder sig i niveau med jordoverfladen. Det samme gælder selvfølgelig enkelte træer som fx hængende prydkirsebær, der er toppodede i spidsen af en lang, lige stamme.
Med roser forholder det sig anderledes. De er som regel podet ved okulering på grundstammer, fordi det er billigt og effektivt; der bruges adskillige knopper af en enkelt sort til at skabe hver plante, og grundstammens kraft er ikke hovedårsagen til podning.
For roser gælder, at det er fint, hvis podekvisten også sætter rod, plantens stabilitet øges. Roser skal derfor plantes med podestedet ca. 2,5 cm under jordoverfladen, selvom de måske ikke stod så dybt i potten.

Lad en ekspert gøre dine havedrømme til virkelighed

Uanset hvor i Aars du bor, kan du bestille 3 aktuelle gartnertilbud:
  • Hobrovej
  • Løgstørvej
  • Vestre Boulevard
  • Himmerlandsgade
  • Gislumvej

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9600 Aars
Havefix.dk
Sjøstrupvej 66
9600 Aars
CVR: 34361703
Hjemmeside
Elmerhøj anlæg og belægning
Viborgvej 56
9600 Aars
CVR: 30433262
Hjemmeside
Hus og Have Hjælp
Gl Tingvej 26
9600 Aars
CVR: 37468479
Hjemmeside