Anlægsgartner i Aarhus

  • Få 3 gratis tilbud fra anlægsgartnere i Aarhus
  • Udfyld skemaet online på kun to minutter
  • Du får 3 tilbud fra kvalitetssikrede anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Benyt dig af denne gratis tjeneste i Århus by

3. august 2017. Her har du den hurtige vej til den helt rigtige anlægsgartner i Århus. Billig-gartner.dk har siden 2014 formidlet en lang række anlægsgartnerarbejde over hele Danmark. Vi kan også hjælpe dig med at finde et både billig og erfaren anlægsgartner i Århus.
Beskriv din anlægsopgave i formularen på bare 5 minutter. På den måde kan vi bedre hjælpe dig og lettere identificere de helt rigtige anlægsgartnere i Århus områder, som vil kontakte dig med attraktive tilbud på opgaven. Anlægsgartnere kontakter dig normalt inden for 2-3 arbejdsdage.
Det er 100 % gratis og uforpligtende for dig og du får kun anlægstilbud fra i forvejen godkendte og kvalitetssikrede anlægsgartnere i Århus. På denne måde er du altid i de bedste hænder under hele haveprojektet. Indtast din anlægsopgave på bare 5 minutter og spar samtidig op til 20 procent.

Sådan sår man udendørs

Udendørs såning er bedst for de hårdføre enårige planter og grøntsager. Det kan også bruges til staudefrø tidligt om sommeren. Lad være med at gøre forsøget med delvist hårdføre planter, da de ikke kan sås udendørs før efter den sidste frost, og så vil der ikke komme blomster før sent på sommeren.
Man har ikke brug for særligt udstyr, men da man ikke kan kontrollere vækstbetingelserne, er det vigtigt at vælge det rette øjeblik. Selv hårdføre enårige vil ikke spire, hvis det er for koldt om foråret, og hvis jorden er for våd, er der mange frø som fx ærter og bønner, der vil rådne, før de har fået en chance for at spire.
Det er altid bedst at vente, til vejret er bedre. Hvis man er utålmodig, kan man anbringe en række klokker (minivæksthuse) eller plasticbuer over jorden et par uger, så jorden tørres let og varmes en smule op før såning. Ukrudt er det næste, man skal holde øje med.

Få udført alle dine haveprojekter i Århus

Overalt i Århus og omegn tilbyder vi at indhente 3 gratis tilbud på din anlægsgartneropgave:
  • Nobelparken
  • Den Gamle By
  • Vestre Kirkegård
  • Mølleparken
  • Rådhusparken

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 8000 Aarhus
Per Pedersen Anlægsgartner
Rungstedvej 2
8000 Århus C
CVR: 20676302
Hjemmeside
Havemanden Aarhus
P.P.Ørums Gade 44
8000 Århus C
CVR: 28038429
Hjemmeside
DesignHaver ApS
Silkeborgvej 53
8000 Århus C
CVR: 26493862
Hjemmeside