Anlægsgartner Aalborg

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Aalborg
  • Udfyld web skemaet på bare 6 minutter
  • Få godkendte tilbud fra kvalitetssikrede gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Spar penge på anlægsgartner Aalborg med 3 gartner tilbud

17. august 2018. Få 3 gratis supertilbud på anlægsgartnerarbejde i Aalborg. Du skal blot udfylde skemaet online og det tager kun seks minutter. Du kan gratis indsende en anlægsopgave til en anlægsgartner Aalborg her på Billig-gartner.dk, uanset størrelsen af din gartner opgave.
Vores anlægsgartnere udfører alle type af anlægsgartnerarbejde. Fortæl hvad problemet er, så sender vi din opgave videre til vores tilknyttede gartner samarbejdspartnere, så du kan finde den helt rigtige kompetente anlægsgartner i Aalborg med det rigtige billige anlægsgartnertilbud.
Det er nemt og hurtigt og vi samarbejder i øvrigt med anlægsgartnere over hele landet. Udfyld skemaet på under 6 minutter og beskriv, hvad det er du har brug for assistance til. Jo mere detaljeret du forklarer dine ønsker, jo mere målrettede tilbud vil du få. Du kan spare op til 26 % ved at anvende vores gratis onlineservice.

Sådan planter man

1. Hvis jorden ved planten er gennemtør, anbringes potten i en spand vand, indtil den er fuldstændig gennemfugtet. I en veltilberedt jord graves et hul, der er to gange pottens diameter, og der lægges en spandfuld organisk materiale ned i bunden af hullet. Hvis der plantes om foråret, hvor der er brug for at sætte gang i væksten, kan man tilsætte en smule blandingsgødning.
2. Tag planten ud af potten. Hvis den er pottebundet, vrides et par af de største rødder løs fra bunden og siderne, den cylindriske form brydes op. Dette er det klogt at gøre med nåletræer og andre træer med hårde rødder og buske, som er usædvanligt meget pottebundne, men hvis planterne har kødfulde rødder, som magnolia, kan det sætte dem år tilbage i væksten. I dette tilfælde skal rødderne lades i fred. Anbring rodklumpen i hullet. Hvis planten har en side, der tager sig bedre ud end en anden, bør planten vendes.

Prof anlægsgartneropgaver i Aalborg udføres hurtigt og billigt

Professionelle anlægsgartnere fra Aalborg kører meget gerne ud i hele kommunen fx:
  • Store Ejstrup
  • Sulsted
  • Hals
  • Dall Villaby
  • Kongerslev

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 9000 Aalborg

Havemand Morten Dam
Samsøgade 24
9000 Aalborg
CVR: 37774405
Hjemmeside
TM Multiservice ApS
Hadsundvej 4
9000 Aalborg
CVR: 35815929
Hjemmeside
Aalborg-havefix.dk
Riishøjsvej 12
9000 Aalborg
CVR: 36341041
Hjemmeside