Anlægsgartner Østerbro

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Østerbro
  • Udfyld skemaet online på under tre minutter
  • Få fantastiske tilbud fra kvalitetsbevidste gartnere

Få 3 Anlægsgartner tilbud

Anlægsgartner Østerbro. Modtag 3 tilbud fra gode gartnere

22. august 2018. Har du brug for professionel anlægsservice på Østerbro? Så har vi løsningen! Indtast din opgave her på hjemmesiden i løbet af 5 minutter. Så videresender vi din anlægsopgave til de relevante samarbejdspartnere på Østerbro i vores netværk, som får lov at byde på din gartner opgave.
Vores tilknyttede anlægsgartnere har alle mange år på bagen og har erfaring med alt fra småjobs på private ejendomme til store opgaver i parker og grønne anlæg. De opererer i hele Hovedstadsområdet og kan sagtens komme forbi dig, hvis du har en anlægsopgave, som du ikke kan overskue.
En anlægsgartner Østerbro tilbyder også at hjælpe med råd og vejledning i, hvordan din anlægsopgave løses bedst muligt. En glad kunde er en tilfreds kunde - og det er dem, vi samler på her på Billig-gartner.dk. Opret din anlægsopgave online på et øjeblik allerede i dag!

Organiske gødninger virker over hele vækstsæsonen

Disse gødningstyper fremstilles af planterester eller husdyrgødning: Benmel, grønmel, fjermel m.m. De er behandlet, så lugten er forsvundet. Gødningen har en langtidsvirkning, fordi det organiske materiale først skal omdannes i jorden til planteføde.
Det giver en naturlig optagelse af næringsstofferne, og jordbundens mikroorganismer trives. Det gør, at jorden bliver lettere og mere porøs. Organisk gødning er gerne tilsat mineraler i den mængde, der fremgår af pakningen.
Det er bedst, hvis man arbejder gødningen lidt ned i jorden med en rive eller et hakkejern, så jordens fugtighed kan være med til at opløse gødningens bestanddele. Men nogle steder skal man supplere den naturlige kalk for at opnå de bedste vækstbetingelser og den bedste virkning af gødningen.

Udfyld vores onlineskema på ganske få minutter

Her er en række eksempler på, hvad et anlægsgartneri på Østerbro kan hjælpe med:
  • Vedligeholdelse og forbedring af haver
  • Græstrimning og sammenrivning af blade
  • Anvendelse af motoriserede redskaber som f.eks. havetraktor
  • Installation af belysning på terrasser
  • Beskæring af vækster og træer

Få 3 Anlægsgartner tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 2100 Østerbro

Anlægsgartner Ellen Holmboe
Langøgade 17
2100 København Ø
CVR: 30423305
Hjemmeside
Havegartner Bendixen
Trianglen 7 A
2100 København Ø
CVR: 30410653
Hjemmeside
Anlægsgartner John Wichmann
Nyborggade 7
2100 København Ø
CVR: 27545661
Hjemmeside