Anlægsgartner i Ølgod

  • Få gratis 3 tilbud fra anlægsgartnere i Ølgod
  • Udfyld formularen online på kun seks minutter
  • Du får 3 tilbud fra faglærde anlægsgartnere

Få 3 tilbud

Vi sørger for, at du får løst dine haveproblemer i Ølgod

3. august 2017. Har du en anlægsopgave, som du ønsker udført af et godkendt anlægsgartneri, skaffer vi gerne tre billige anlægsgartnertilbud. Du indtaster blot din opgave i formularen - det tager ikke mere end 6 minutter. Så påtager vi os, at finde de tre mest kompetente anlægsgartnere i Ølgod, som får lov at byde på din opgave.
Det tager tid, selv at skulle ringe rundt til en række anlægsgartnere i Ølgod og derefter beslutte, hvem man skal vælge. Overlad i stedet denne opgave til os og sæt dig i stedet i din have i Ølgod med et glas kølig hvidvin og afvent, at 3 spændende tilbud dumper ind i din indbakke.
I nogle haver kan våd jord fremkomme som følge af naturlige kildevæld eller højt grundvandsspejl. Grundvandsstanden er det niveau, hvor jorden er helt vandmættet. Man kan let kontrollere grundvandsstanden i sin egen have ved bare at grave et hul. Gør det ca. 60 cm dybt og hold øje med det et par dage.

Hvordan man graver sin have

Hvis jorden skal gøres klar til plantning af træer, buske eller stauder med allerede godt etablerede rodnet, skal man kun grave jorden en enkelt gang. Hvis man skal så eller dyrke mindre planter som fx enårige eller plante grøntsager, skal man både grave og derefter rive jorden let.
Så bliver overfladen mere jævn og med et gartnerfagligt udtryk får krummestruktur - en overflade med fine krummer, der kan minde om kagekrummer. Lad være med at overdrive gravningen - hvis man ikke er vant til at grave, kan det være hårdt arbejde.
Del arealet op i flere små stykker, så arbejdet bliver lettere. Hvis man graver om efteråret eller vinteren, kan man bare lade den nygravede jord ligge, som den er, så findeler vind og vejr nemlig jordklumperne. Fuglene vil tage mange af larverne i jorden.

Håndværksarbejde - få 3 konkrete tilbud - gratis

Vigtige arbejdsopgaver i haven om vinteren:
  • Gravning og klargøring af jorden
  • Planlægning af bede
  • Etablering af nye anlæg, udhuse mv
  • Almindelig vedligeholdelse og reparation

Få 3 tilbud


Eksempler på anlægsgartner i 6870 Ølgod
Ølgod Entreprenørforretning A/S
Energivej 7
6870 Ølgod
CVR: 31854687
Hjemmeside
Friis´s Planteskole
Hovvej 7
6870 Ølgod
CVR: 19079503
Hjemmeside
Niels Egknud
Gammelgårdvej 4
6870 Ølgod
CVR: 72578619
Hjemmeside